Kapadokya 2019 yılını umutla bekliyor

Kapadokya 2019 yılını umutla bekliyor

Bu yılı geçen yıla oranla yüzde 15’lik bir talep artışı ile kapatan Mira Cappadocia Hotel, 2019 yılında da yüzde 15’lik bir büyüme hedefliyor.


1985 yılından beri UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan Kapadokya aynı zamanda dünyanın yeni 25 harikası listesinde 5. sırada yer alıyor. Dünyada en yoğun olarak Kapadokya’da görülen peri bacalarını görmek için her yıl yerli ziyaretçilerin yanı sıra, Asya ve Güney Amerika ülkeleri başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından kişi Kapadokya’yı ziyarete geliyor. 

Restore edilmiş eski bir konakta hizmet veren Mira Cappadocia Hotel’nin Kurucu Ortağı Uğur Şeker, bu yılı geçen yıla oranla yüzde 15’lik bir artışla kapattıklarını, 2019 yılında ise mevcut pazarların yanı sıra Amerika ve Avrupa ülkelerinden daha fazla ziyaretçi beklediklerini dile getirdi. Şeker konuşmasında doğası, tarihi ve balonu ile vazgeçilmez bir destinasyon olan Kapadokya’nın yeme içme sektöründe de gelişme göstermesi gerektiğini belirtti. Kapadokya’ya eklenen ve eklenmeye devam edecek olan yeni tesislerinde sürdürebilirliği devam etmekleri gerektiğini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bu Haber 03.12.2018 - 14:14:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.