Kamile Sezgin, Rixos’un Mısır’daki otellerinin satış direktörü oldu 

Kamile Sezgin, Rixos’un Mısır’daki otellerinin satış direktörü oldu 
Rixos Hotels’in Mısır’da bulunan 5 otelinin satış direktörlüğü görevine Kamile Sezgin getirildi.

Uzun yıllar Rixos Türkiye satış direktörü olarak görev yapan Kamile Sezgin, Eylül 2023 itibarı ile Rixos Mısır otelleri satış direktörü olarak göreve başladı. Sezgin, başta Türkiye olmak üzere, grubun Ortadoğu ve Körfez ülkelerindeki satış ve pazarlama çalışmalarını yürütecek. 

Rixos Hotels, Mısır’ın en popüler turistik tatil beldelerinden Şarm El Şey’te 3 (Rixos Premium Seagate, Rixos Sharm El Sheikh ve Rixos Golf Villas & Suites),  Hurghada’da 1 (Rixos Premium Magawish Suites &Villas) ve Mısır’ın Akdeniz’e açılan sahili Iskenderiye – Alamein bölgesinde 1 (Rixos Alamein) omak üzere üç farklı destinasyonda toplam 5 otelle faaliyet yürütüyor.

Kamile Sezgin “Türk vatandaşlarına vizesiz olan Şarm El Şeyh’e direkt uçuşlarla İstanbul’dan 2 saat 15 dakika, Antalya’dan 1 Saat 30 dakikada ulaşılabilirken, kapıda vize ile Hurghada’ya ise Istanbul’dan direkt uçuşla yine 2 saat 15 dakikada ulaşmak mümkün. Bundan dolayı Türk misafirlerimizin Rixos Grubunun Mısır’daki otellerine olan ilgisinin artmasından son derece memnunuz.” dedi.


Bu Haber 25.09.2023 - 09:11:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.