Kamil Koç, İstanbul-Rusçuk seferlerine başladı

Kamil Koç, İstanbul-Rusçuk seferlerine başladı

2019 yılında Almanya merkezli uluslararası otobüs firması FlixBus’a satılan Kamil Koç, İstanbul’dan Bulgaristan’ın Rusçuk şehrine sefer başlattı.


Alman FlixBus bünyesinde faaliyet gösteren Kamil Koç, haftanın yedi günü İstanbul kalkışlı-varışlı karşılıklı sefer düzenlemeye başladı. 14 Nisan’da sefer başlatılan Rusçuk, Bükreş ve Sofya’nın ardından, Kamil Koç’un İstanbul’dan sefer başlattığı üçüncü yurt dışı şehri oldu.

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, Türkiye ve Avrupa’daki şehirleri birbirine bağlamaya devam etiklerini belirterek, “İş ortağımız FlixBus ile birlikte markamızın hizmet kalitesini Avrupa’da daha fazla insana ulaştırabilmek için bu kez Bulgaristan’ın Rusçuk şehrini seyahat ağımıza ekledik. Rusçuk gerek Bulgaristan vatandaşlarının ülkemize yönelik yoğun seyahatleri gerekse de bölgedeki soydaşlarımızın ziyaretleri nedeniyle talep gören bir güzergahtı. Konforlu ve kaliteli yolculuk sunma geleneğimizi Avrupa’nın başka şehirlerine de genişletme için çalışmalarımız sürüyor” dedi.



Bu Haber 17.04.2023 - 12:02:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.