Kaan Subaşı: Pazar çeşitliliğimizi artırmak için çalışıyoruz

Kaan Subaşı: Pazar çeşitliliğimizi artırmak için çalışıyoruz

Orka Hotels bünyesinde yer alan Orka Lotus Beach Hotel Genel Müdürü Kaan Subaşı, sezonuna ve 2023 beklentilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


2022 yılının Covid sonrası eski günlere dönme sinyallerinin alındığı bir yıl olduğunu belirten Orka Lotus Beach Hotel Genel Müdürü Kaan Subaşı, 2023 verilerinin de oldukça iyi olduğunu kaydetti. İngiliz turistlerden Muğla’ya dönük yoğun bir ilgi oluştuğuna dikkat çeken Subaşı “Şu an rezervasyonlarda ilk sırada İngiltere pazarı yer alıyor. Bunun yanında Orka Lotus Beach Hotel olarak pazar çeşitliğini artırma yönünde çalışmalarımız var. Aynı zamanda Almanya, İskandinav ülkeleri ve Polonya pazarlarında da çok olumlu veriler geliyor. Otel olarak İngiltere, Rusya, Avrupa, iç pazar ve Balkan pazarlarının yanı sıra İran ve Orta Doğu pazarlarında yoğun bir ilgi görüyoruz.” diye konuştu.

“Marmaris’in ulaşım olanakları artmalı”

Olağandışı bir durum olmaması durumunda gerek Muğla ve Marmaris’in gerekse Orka Lotus Beach Hotel’in turizmde rekor kıracağını ifade eden Subaşı şu noktaların altını çizdi:

“Marmaris turizminin daha iyi noktalara gelebilmesi için cazibe alanlarının arttırılması gerekiyor. Bunun yanı sıra Marmaris’in gerçek anlamda potansiyelini artırabilmesi için ulaşım ve erişimin artması lazım. Zira Romanya ve Bulgaristan’dan gelen misafirlerimizi Bodrum Havalimanından alabiliyoruz. Diğer pazarları ise genel olarak Dalaman Havalimanı üzerinden alıyoruz. Bu da mesafe yönünden bizleri olumsuz etkiliyor.”



Bu Haber 10.01.2023 - 09:52:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.