Jolly’nin İtalya turları başlıyor

Jolly’nin İtalya turları başlıyor

Akdeniz’in en eşsiz ülkelerinden biri olan İtalya kapılarını Türk turistlere açtı. Jolly‘nin seyahat severler için hazırladığı fırsatlarla dolu İtalya turları sizleri bekliyor. Bu turlara katılabileceğiniz en yakın tarih ise 1 Nisan. Başlangıç fiyatı 349 euro olarak belirlendi.


Dolu dolu geçecek olan turlarımızda sayısız eser ve tarihi yapı görme fırsatı elde edilecek bu turda gezip görecekleriniz yalnızca yapılar ve şehirlerle sınırlı değil kuşkusuz. Romantizmin başkentlerinden biri olarak anılan Roma’da gezilecek yerler arasında San Pietro Meydanı, Collosseum, İspanyol Merdivenleri ve Aşk Çeşmesi yer alıyor.

İtalyan Rönesansı’nın doğum yeri Floransa; Jolly’nin düzenlediği turun olmazsa olmazları arasında yer almakta. Leonardo da Vinci, Dante ve Michelangelo’nun ilham kaynaklarından Floransa’da Jolly Tur’un rehberliğinde gezilip görülecek güzellikler arasında Ponte Vecchio Köprüsü, Santa Maria del Fiore Katedrali bulunuyor.

Romantik olduğu kadar ünlü müzisyen Antonio Vivaldi’nin doğduğu şehir olmasından dolayı en güzel melodilerin şehri olarak da tanımlanan Venedik… Venedik’te ziyaret edilecek mekanlar arasında San Marco Meydanı da var. Meydandaki en eski kahvehane olan Caffe Florian’in birçok şair, yazar ve müzisyenin buluşma yeri olduğunu belirtmek gerekiyor. O isimler arasında Thomas Mann, Goethe, Marcel Proust, Hemingway ve Twain gibi birçok ünlü isim vardı. Cıvıl cıvıl alışveriş mekanları ve Grand Kanal’ın en güzel manzaralarından birini gören Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi de gezilecek yerler arasında bulunuyor.



Bu Haber 08.03.2022 - 11:51:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.