Jolly yoga turlarıyla yoga ve keşif bir arada

Jolly yoga turlarıyla yoga ve keşif bir arada
Jolly bu sonbaharda, Profesyonel Yoga Eğitmeni Serhan Bulut ile Türkiye’nin bakir doğası Macahel Vadisi’nde ve tarihi dokusu ile huzurlu bir atmosfere sahip Mardin’de gündelik hayattan uzaklaşmak isteyenler için her seviyeye uygun yoga turları düzenliyor.



Macahel yoga turunda; Türkiye’nin yeşil cenneti, bakir doğası Macahel Vadisi keşfedilecek ve Türkiye’nin ilk biyosfer alanı olan oksijen bakımından zengin doğasında yoga yapılacak.

Mardin yoga turunda ise misafirler medeniyetlerin beşiği, dinler ve dillerin buluşma noktası Mezopotamya’da hem tarihi bir yolculuğa hem de bu büyülü coğrafyada yoga ile iç dünyasına yolculuğa çıkacak.

Henüz hiç yoga yapmayı denememiş olanlar da turlara katılabilecek. Her seviyeye uygun olan bu turlarda misafirler fiziksel yoga pozlarını deneyecek, nefes ve meditasyon atölyeleriyle iç dünyasının sesine kulak verecek.

23-26 Eylül tarihleri arasındaki Macahel yoga turuna 2.599 TL’den, 28-31 Ekim tarihleri arasındaki Mardin yoga turları ise 2.299 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.



Bu Haber 08.09.2021 - 20:33:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.