Jolly, vizesiz Balkan turlarında erken rezervasyona başladı

Jolly, vizesiz Balkan turlarında erken rezervasyona başladı

Doğası ve tarihi ile Balkanları baştanbaşa vizesiz keşfedin! Kültürü, mutfağı, müzikleri, insanları ile hiç de yabancılık hissetmediğimiz Balkanların birbirinden güzel şehirlerini dolaşmayı kim istemez ki? Dağlarla ve göllerle çevrili muhteşem doğası ile turizmin cazibe merkezleri biri olan Balkanlar’ı vizesiz keşfedin!


Jolly’nin vizesiz Baştan Başa Balkanlar turlarına ön ödemesiz olarak erken rezervasyonunuzu yapın, ödemenizi tura gidiş günü gerçekleştirin. Üstelik oda başı 100€’ya varan indirim ve kesintisiz iptal garantisine sahip olun.

8 günde 5 ülke 13 şehri vizesiz olarak keşfetmek için belirlenen başlangıç fiyatı kişi başı 399 €. Bu fırsatları kaçırmamak için elinizi çabuk tutun, fırsatlardan yararlanmak için son gün 11 Ocak!

Şimdi gelin Jolly’nin Baştan Başa Balkanlar turunda keşfedeceğiniz yerlerden kısaca bahsedelim;

Jolly, Balkanları keşfetmek ve tatilini farklı coğrafyalarda sürmek isteyen ama bunun için çok da zamanı olmayanları düşünerek Baştan Başa Balkanlar Turu’nu sizler için hazırladı. 8 günde 5 ülke 13 şehri vizesiz olarak keşfetmek isteyenler bu tur tam size göre!

Güzelliklerin keşfedileceği bu turda seyahat tutkunlarının ilk rotası Üsküp olacak. Türk Çarşısı, Vardar Nehri, Kale, 6. yüzyıldan kalma Taş Köprü, Türk ve Yahudi mahalleleri, Davut Paşa Külliyesi, Mustafa Paşa Camii, Sultan Murat Camii, İsa Bey Camii, Çifte Hamam, Sulu Han, Kapan Han, Kurşunlu Han, Saat Kulesi, Makedonya Meydanı, eski ve yeni tren istasyonları, St. Spas Kilisesi ve dahası görülecek yerler arasında.

Gezginlerin bir sonraki rotası Makedonların Tetova olarak adlandırdığı bizim tarihimizde ise Kalkandelen olarak bilinen şehir olacak. Burada dünyaca ünlü Alaca Camii ve külliyesinde bulunan medreseler görülecek yerler arasında. Gezi sırasında Türk Çarşısı, Bedesten, İshal Camii, Yeni Camii, Haydar Kadı Camii ve gezinin en duygusal anlarının yaşandığı Atatürk’ün mezun olduğu Askeri İdadi ve Atatürk Müzesi ziyaret edilecek.

Ohrid… Öncelikle muhteşem manzaralarından ardından bölgenin en önemli azizlerinden biri olan St. Naum Manastırı ve Sarı Saltuk Türbesi ziyaret edilecek. Ohrid Camii, Türk Çarşısı, Haydar Kadı Camii, Yeni Camii, Bedesten, İshak Bey Camii, Hamam, Roma Dönemi Antik Şehir kalıntısı, KerakleaLynketis, Saat Kulesi, Aya Dimitri Kilisesi, Ayasofya Kilisesi, Aya Klement Manastırı, Aya Kaneo Kilisesi, Aya Pantelejmon Kilisesi ve Samoil Kalesi görülecek yerler arasında.

Tiran… Arnavutluk’un başkenti olan Tiran’da Ethem Bey Camii, Saat Kulesi, İskender Bey Heykeli ve Meydanı, Janna Nehri keşif rotaları arasında yer alıyor.

Budva… St. Stefan’ı panoramik olarak tepeden görebileceğiniz bir molanın ardından muhteşem sahilleri ve çok renkli gece hayatı ile Balkanlar’ın en ünlü tatil merkezlerinden olan Budva siz gezginleri kendine hayran bırakacak. Ardından Karadağ’da son durak önemli tarih, doğa cenneti ve turistik cazibe merkezi olan Kotor… Burada StariGrad’da yürüyerek şirin belde ile tanışacaksınız.

Mostar’da ise Mimar Hayreddin tarafından 1557 yılında inşa edilen Mostar Köprüsü, Koska Mehmet Paşa Camii, Poçitel ve 16. yüzyılda Osmanlı tarafından yapılan binalar gibi önemli tarihi yapılar karşılayacak.



Bu Haber 23.12.2020 - 19:20:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.