Jolly ve THY arasında partnerlik anlaşması

Jolly ve THY arasında partnerlik anlaşması

Türk Hava Yolları ile Jolly, online otel rezervasyonu hizmeti için iş birliğine gitti.


Türk Hava Yolları (THY) ile turizm sektörünün öncü markalarından Jolly online otel rezervasyonu hizmeti için iş birliği anlaşması imzaladı.

Anlaşmaya göre, Türk Hava Yolları misafirleri, mobil uygulama ve web sitesi üzerinden yurt içi konaklamaları için 7 bini aşkın otel seçeneğine Jolly kalitesi ve güvencesi ile ulaşabilecek, aynı zamanda da konaklamalarından Mil kazanacak.

Ayrıca THY’nin Miles&Smiles yolcu programı kapsamındaki üyeler, bu rezervasyonlara ödenen her 1 euro için 2 Mil sahibi olacak. Kazanılan Miller ise, konaklamanın tamamlanmasının ardından ilgili üyelerin Mil bakiyelerine yansıtılacak.

İş birliği anlaşmasına ilişkin açıklamada bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi; ‘’Bayrak taşıyıcı olarak, misafirlerimizin seyahat deneyimini daha konforlu ve ayrıcalıklı hale getirmek için gayretle çalışıyor; hizmetlerimizi zenginleştirmeye özen gösteriyoruz. Bu iş birliğiyle de misafirlerimizin daha fazla noktaya daha kolay seyahat edebilmelerine imkân sağlamış olacağız.’’ dedi.

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ise; “36 yıldır Türkiye’nin yerli ve milli bir markası olarak büyüyüp gelişirken, güçlü iş birliklerine de imza attık. Bu kapsamda Türk Hava Yolları ile bir iş birliğine imza atmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Son yıllarda yaptığımız teknolojik yatırımlarla, global markalara verdiğimiz hizmet ve kalite derecemizi yükseltirken; Türk Hava Yolları ile yaptığımız iş ortaklığıyla da bunu taçlandırmış olduk. Bu iş birliğini, Jolly markasının hem güvenilirliğini hem de gücünü ortaya koyması açısından önemli buluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları misafirleri, web sitesinde yer alan Ek Hizmetler- Otel rezervasyonu sekmesinden veya sekmesinden veya https://turkishairlines.jollytur.com/ adresinden erişim sağlayarak, sunulan otel seçeneklerinden rezervasyonlarını gerçekleştirebilecek.

 



Bu Haber 12.07.2023 - 14:27:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.