Jolly Tur'dan Kıbrıs çıkarması

Jolly Tur'dan Kıbrıs çıkarması

Türkiye'nin önde gelen tur operatörlerinden Jolly, Kıbrıs'a bir basın gezisi düzenledi. Kıbrıs'a avantajlı tatil pakeleri oluşturduklarını belirten Mete Vardar, Kıbrıs turizmini canlandırmak için yatırım yaptıklarını ifade etti.


Jolly olarak 33 yıldır hizmet sundukları turizm sektöründe misafirlerini deniz-kum-güneşin en güzel hallerine, eğlence ve alışverişin birleştiği, tarihsel dokusu, yöresel lezzetleri ve bahar aylarının tüm renkli ve canlı hallerine tanıklık etmeleri için Kıbrıs'a davet ettiklerini belirten Mete Vardar, Kıbrıs turizmini cnlandırmak için yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

kibris

JOLLY'NİN ÖZEL SEYAHATLER İÇİN ÖNERDİĞİ İLK DESTİNASYON

Kıbrıs’ın tatil fırsatını en güzel şekilde değerlendirmek isteyenlerin favori destinasyon seçeneklerinden biri olduğunu belirten Mete Vardar, sözlerini şöyle sürdürdü:

Özel seyahatleri için bizlere ulaşan tüm misafirlerimize önerdiğimiz ilk destinasyon olan Kıbrıs, her mevsim ayrı bir güzelliği barındıran, yılın dokuz ayı denizden istifade etme fırsatı sunan, muhteşem doğası ile bir cennet ada. Yurt dışına seyahat etmiş, fakat henüz Kıbrıs’ı görmeyen çok sayıda vatandaşımız var. Halbuki Kıbrıs’ta keşfedilecek çok şey var. İlk başta sadece deniz-kum-güneş destinasyonu olarak anılsa da Kıbrıs’ın kendine has çok ciddi değerleri var. Geçmişi M.Ö 11. yy’a dayanan Bronz çağı sonlarında kurulmuş Salamis Antik kenti buna en güzel örneklerden biri. Beşparmak dağlarının yamacında kurulan Roma dönemine ait Bellapais Manastırı ise mutlaka ziyaret rotanızda olması gereken bir yer. St. Hilerion kilisesi ise Pamuk Prenses ve 7 cücelere ilham veren 700 metre yükseklikte bulunan eşsiz bir diğer tarihi yapı. İçerisinde bir kaçış tüneli de bulunan ve dönem mimarisinin çok ötesinde inşa edilmiş Mavi Köşk ise geçmiş hafızamıza sahip çıkmamız için mutlaka görmemiz gereken bir tarihi yapı.

Aynı zamanda Kıbrıs, deniz mahsülleri, kendine has çeşit çeşit mezeleri, şeftali kebabı, molehiya, hellim peyniri, ceviz macunu, küp kebabı gibi çok farklı lezzetleri barındıran, mutlaka keşfedilmesi gereken renkli bir mutfak kültürüne de sahip.

Biz Jolly olarak bu sene Akdeniz’in cennet adası Kıbrıs’ta keşfedilecek çok şey var diyoruz ve daha çok misafirimizi hemen yanı başlarında olan bu güzel tatil destinasyonunu keşfetmeye davet ediyoruz.” dedi.

kibris3

''KIBRIS SEYAHATLERİ İÇİN ÖZEL AVANTAJLI TURLAR OLUŞTURDUK''

Kıbrıs’ın daha fazla kişi tarafından keşfedilmesi için özel çalışmalar yaptıklarını da belirten VARDAR, “Jolly olarak bu sene daha fazla seyahat sever Kıbrıs’ı keşfedebilsin diye çeşitli promosyonlar başlattık. Gerek uçak kampanyaları, gerek transfer, gerekse kombine paketlerle sunduğumuz avantajlı paketlerden faydalanarak, misafirlerimiz bu cennet adayı keşfetmeye gelebilirler.” diyerek sözlerini tamamladı.

''KIBRIS TURİZMİNİ CANLANDIRMAK İÇİN YATIRIM YAPIYORUZ''

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar’ın ev sahipliğinde KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC Dışişleri Bakanı Kudret Özersoy, UBP Genel Başkanı Ersin Tatar, UBP Girne Milletvekili ve Eski Turizm Bakanı Ünal ÜstelL, protokol üyeleri, Kıbrıs turizm sektörünün paydaşları ve basın mensuplarının katıldığı Bellapais Manastırında düzenlenen gecede söz alan Mete Vardar, “Jolly olarak Türkiye’nin bir parçası olarak gördüğümüz Kıbrıs turizmini canlandırmak ve geliştirmek adına 2019 yılında yatırımlarımıza devam edeceğiz. Kimlikle seyahat edebildiğimiz bu cennet ada bizim için bir yurtiçi destinasyon, bunu misafirlerimizle paylaşmak ve onları bu güzel adayı görmeye davet etmek için oluşturduğumuz Kıbrıs reklam kampanyasını burada ilk olarak sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

kibris1

ATAOĞLU: ZİYARETÇİ SAYISININ ARTMASI MUTLULUK VERİCİ

KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu konuşmasında, “KKTC’ye her yıl gelen ziyaretçi sayısının artması bizim için çok mutluluk verici, Türkiye’den gelecek olan misafirlerimizin burayı bir yurt içi seyahat olarak görmesi de bizim için ayrıca önemli, sonuçta biz aynı para birimi ve aynı kültüre sahibiz, gerek havayolu şirketlerinin düzenlediği sefer sayılarının artması, gerek seyahat acentelerinin yaptığı tur sayılarının artması da bunun bir göstergesi. Başta Mete Vardar ve Jolly ailesi olmak üzere, Kıbrıs’a tur düzenleyen tüm seyahat acentelerine, sefer sayılarını arttıran tüm havayolu şirketlerine, Kıbrıs turizmine yatırım yapan değerli otel sahiplerine ve tüm turizm paydaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

kibris2

Jolly Tur'un hazırladığı Kıbrıs reklam filmi



Bu Haber 16.04.2019 - 19:05:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.