Jolly Tur ile tüm dünyayı gezmeye ne dersiniz?

Jolly Tur ile tüm dünyayı gezmeye ne dersiniz?

Bu yıl Kurban Bayramı tatil planlarınızın içerisine yurt dışını dahil etmek istiyorsanız, Jolly’nin hem ekonomik hem de keyifli yurt dışı turları tam size göre… Yurtdışı tatili planladığınızda önceliklerinizden biri ülkenin kültürünü tanımaksa eğer, tatil planınızı şimdiden hazırlamaya başlayabilirsiniz. Jolly’nin vizeli ve vizesiz yüzlerce avantajlı turun bulunduğu yurt dışı turlarını keşfetmek isterseniz rezervasyonunuzu hemen yapın…


Jolly’nin yurtdışı turları ile tüm dünyayı gezmeye davetlisiniz. Balkanlar, İtalya, Orta Avrupa, İspanya, Uzak Doğu nereyi keşfetmek isterseniz tatilinizi avantajlı olarak orada yapabilirsiniz.

Peki, Jolly’nin rehberliğinde sizi bekleyen güzelliklerden bazılarına göz atmaya ne dersiniz?

Farklı coğrafyalarda tatilini sürmek isteyen ama bunun için çok da zamanı olmayanları düşünerek hazırlanan vizesiz Balkanlar Turu siz seyahat severleri bekliyor.

Akdeniz’in en romantik ülkesinde dolu dolu geçecek bir tatil planlıyorsanız İtalya en iyi destinasyonlararasında. Eser ve tarihi yapı görme fırsatı elde edilecek bu turda gezip görecekleriniz yalnızca yapılar ve şehirlerle sınırlı değil kuşkusuz. En güzel manzaralar sizleri karşılıyor olacak.

Tatil planlarında rota olarak İspanya’yı düşünen siz seyahat tutkunları için Jolly’nin hem ekonomik hem de keyifli turları mevcut. Akdeniz’in tüm güzelliklerini bir arada görebileceğiniz İspanya’da en güzel şehirler sizi bekliyor.

Tarihin en derin ve olağanüstü doğasıyla bezeli olan Orta Avrupa, Ortaçağ’a yolculuk yapmak isteyen tatil severleri karşılayacak. Kentin yüzlerce yıllık öyküsünü dinlemek ve ışıklarla bezenmiş muhteşem manzaralarını gözlerinizi kırpmadan izleyebileceksiniz.

Jolly, hem farklı deneyimlere tanıklık edeceğiniz hem de kendinizi yeniden bulacağınız yurt dışı turları 79euro’dan başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.



Bu Haber 12.06.2019 - 12:46:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.