Jolly, kültür turlarına kaldığı yerden devam ediyor

Jolly, kültür turlarına kaldığı yerden devam ediyor
Türkiye’nin önde gelen tur operatörlerinden Jolly, kültür turlarına devam ediyor.

Jolly, temassız tur ve yarı kapasiteli tur seçenekleriyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi turlarına devam ediyor. 4 gece ve üzeri konaklama seçeneği, birçok şehirden katılma imkanıyla 1.229 TL’den başlayan fiyatlarla GAP turlarında tarih, lezzet ve kültürel bir deneyim sunuyor.

Katılımcıların sosyal mesafesini koruyabileceği, hijyen ve güvenlik önlemini üst düzeyde tutan Jolly’nin kültür turlarında misafirler, ister kendi araçlarıyla temassız turun bir parçası oluyor, isterse yarı kapasiteyle gerekleşirilen tura bizzat katılabiliyor. Kendi aracıyla tırlara katılanlar, özel aplikasyo ile tur rehberlerini dinleyebiliyor.

İşte Jolly’nin GAP turları ile görebileceğiniz yerler:

Adana’da ilk olarak şehir merkezini keşfedecek ve ardından Sabancı Merkezi Camii, Taş Köprü, Hatay Müzesi, St. Pierre Kilisesi, Habib Neccar Camii, Uzun Çarşı ve Defne’yi göreceksiniz.

Gaziantep’te dünyanın en zengin mozaik müzelerinden birisi olan Zeugma Mozaik Müzesi’ne hayran olacaksınız. Gaziantep Kilisesi, Mutfak Kültürü Müzesi ve Bakırcılar Çarşısı’nı gezeceksiniz.

Gaziantep’ten sonra rotayı Fırat Nehri üzerinde kurulan Birecik Barajı’nın suları altında kalan Halfeti’ye çevirecek ve Rum Kale, Atatürk Barajı, Cendere Köprüsü, Nemrut Dağı ve Karakuş Tümülüsü’nü görebilme imkanı bulacaksınız.

Bir sonraki rota ise Peygamberler Şehri Şanlıurfa olacak. Cilalı Taş Devrinden kalma, son dönemde dünya tarihini bile değiştiren ve dünyanın en eski açık hava tapınağı olarak kabul edilen Göbeklitepe kendisine hayran bırakacak. Göbeklitepe sonrasında Harran sizleri karşılıyor olacak. 5000 yıllık geçmişe sahip olan Harran’da ise Harran Üniversitesi, Kale, Kervansaray ve Konik Harran Evleri, Halil-ür Rahman ve Rızvaniye Camileri, Balıklı Göl, Ayn-el Zeliha Gölü ve Hz. İbrahim Makamı’nı ziyaret edeceksiniz.

Mardin… Mardin’de ise Deyrülzafaran Manastırı, Kasımiye Medresesi, Kırklar Kilisesi, Abbaralar, Ulu Cami, Şehidiye Camii ve Şahtana Evi manzarası ve güzelliğiyle sizi büyülüyor olacak.

Son olarak Midyat, Kaymakamlık Konuk Evi, Hasankeyf, Ulu Camii, Cahit Sıtkı Tarancı Müze Evi ve panoramik olarak dünyanın ayakta kalmış en uzun ikinci Surları olan kent sularında Mardin Kapı, Keçi Burcu ve Dicle Havzası’nı görme şansı yakalayacaksınız.



Bu Haber 08.09.2020 - 13:11:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Figen Başak 08.09.2020 - 03:21

    Jolly tura teşekkür ederiz iptalimizi gerçekleştirdi ve ucretimizi geri ödedi,bu süreçte bize yardımcı olan Çekmeköy cebeci turizm Semih beye de teşekkür ederiz.

  • Figen Başak 08.09.2020 - 03:20

    Jolly tura teşekkür ederiz iptalimizi gerçekleştirdi ve ucretimizi geri ödedi,bu süreçte bize yardımcı olan Çekmeköy cebeci turizm Semih beye de teşekkür ederiz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.