Jolly kış sezonu satışlarına başladı

Jolly kış sezonu satışlarına başladı
Türkiye’nin önde gelen tur operatörlerinden Jolly, kış erken rezervasyon dönemini başlattı.

Jolly 20 Eylül 2021 tarihi itibariyle kış erken rezervasyon dönemini başlattı. Misafirlerin kayak, termal, yakın bölge ve doğa tatili planlarını yapabileceği Jolly’de, kış erken rezervasyon döneminde yüzde 45’e varan indirimlere ek olarak seçili otellerdeki konaklamalarda herhangi bir ön ödeme yapmadan veya ödemenin sadece dörtte birini yaparak rezervasyon yapmak mümkün.

Yüzde 45’e varan indirim, ‘bir gece bizden’ kampanyası

Doğa otellerinden Abant gölü kıyısındaki Büyük Abant Oteli, Sapanca'da bulunan NG Sapanca, NG Sapanca Enjoy, Elİte World Sapanca Conventİon & Wellness Resort, Yalova’da bulunan Lova Hotel&Spa ve Bolu’daki Gazelle Resort & Spa’da yapılacak konaklamalarda, konaklama dönemine göre Jolly misafirlerine özel 1 gece veya 2 gece konaklama hediye edilecek.

Afyon’da Korel Thermal Resort Clinic&Spa, Sandıklı Thermal Park Hotel, Oruçoğlu Thermal Resort, Akrones Thermal&Spa, Jura Hotels Afyon Thermal, NG Afyon Wellness&Convention’da da bir gece ücretsiz konaklama sunuluyor.

Erzurum ve Kars’taki kayak otellerine ücretsiz transfer

Erzurum’da bulunan Sway Hotels Palandöken, Dedeman Palandöken veya doğal pistleriyle kış turizmi ve kış sporları açısından uygun bir yer olan Sarıkamış’ın popüler otellerinden Sarıkamış Kayı resort Otel, Kayı Snow Otel, Royal Özçelik Otel’de yapılacak konaklamalara özel havalimanından otele ve otelden havalimanında gidiş dönüş ücretsiz transfer hizmeti Jolly misafirlerine özel ücretsiz olacak.



Bu Haber 21.09.2021 - 15:15:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.