Jolly ile lavanta bahçeleri ve Salda Gölü keşfi

Jolly ile lavanta bahçeleri ve Salda Gölü keşfi

Tüm güzellikleri bir arada göreceğiniz ufak bir kaçamak planlıyorsanız Haziran ve Temmuz aylarının gözde rotası lavantalar diyarı Isparta sizleri bekliyor.

Jolly sizleri Lavanta Bahçeleri ve Salda Gölü’ne davet ediyor. 1 gece ve üzeri konaklamalı Lavanta Bahçeleri ve Salda Gölü Turları, birçok ilden çıkışlı olan bu turun başlangıç fiyatı ise 499 TL olarak belirlendi.

Güller ve lavantalar diyarı Isparta’da ilk olarak Kuyucak Köyü sizleri karşılayacak. İlk ziyaret noktası lavanta bahçeleri ile Fransa’nın Provence bölgesine rakip olan Kuyucak Köyü’nde, tatilseverler güzel bir yürüyüşe çıkarak Buldur Gölü’nün seyrini gerçekleştirebilecek, ardından da çiftçilerin üretmiş olduğu lavanta ürünlerini tanıma şansı yakalayacak.

Eğirdir… Misafirlerimiz Hızır Bey Camii, Dündar Bey Medresesi ile dünyada tek örneği Eğirdir’de bulunan minare yapısını da görecek. Seyahat tutkunları, Eğirdir Kalesi’ni panoramik olarak izleyerek kara ile bağlantısı bulunan adalara ulaşıp Eğirdir Gölü manzarasında kaybolacak. Isparta’da bulunan ve Mimar Sinan tarafından yapılan Firdevs Bey Camii’ni ziyaret edecek ve güller diyarının gül bahçelerini görme şansını yakalayacak.

Burdur… Gezginlere Batı Toroslara kurulmuş olan Sagalassos Antik Kenti merhaba diyecek. Sagalassos Antik Kenti içerisinde bulundurduğu Antoninler Çeşmesi, Agorolar, Hamam Kalıntıları, kişiye özel kütüphanesi, Odeonu ve dünyanın en yüksekteki Antik Tiyatrosu sizleri ağırlayacak. Antik kent gezisinin ardından Burdur Gölü’ne ulaşacak ve göller bölgesinde yer alan, ülkemizin yedinci büyük gölünde tabiatın güzellikleri ile tanışacaklar. Ülkemizin en derin ve en temiz gölü olan, Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü kendine hayran bırakacak.



Bu Haber 17.05.2021 - 14:06:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.