Jolly ile Kıbrıs'ta yaz bitmez

Jolly ile Kıbrıs'ta yaz bitmez
Karşısına çıkan ilk tatil fırsatını en güzel şekilde değerlendirmek isteyenler için güneşin batmadığı destinasyon olan Kıbrıs en iyi seçeneklerden biri. Yazın devam ettiği bölgelerde dileyenler için haftasonları, dileyenler için ise 29 Ekim’in yarattığı tatil imkânı Jolly ile adeta şenliğe dönüşüyor.

Kıbrıs’ta konumlanan birbirinden lüks ve konforlu otellerde size uygun bütçenizle tatil yapmayı planlıyorsanız, Acapulco Resort & Convention & Spa, Concorde Luxury Resort & Spa, Kaya Palazzo Resort Hotel & Casino, Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Spa ya da Salamis Bay Conti Hotel seçeneklerinden birini değerlendirebilirsiniz.

Bu oteller ve daha fazla alternatif için Jolly’de 30 Eylül 2018 tarihine kadar ücretsiz gidiş-dönüş transfer kampanyası bulunuyor. Ayrıca yine tüm Kıbrıs otellerinde geçerli olmak üzere, Türk Hava Yolları’ndan Atatürk Havalimanı kalkışlı olarak satın alacağınız seyahatlerinizde 499 TL’ye gidiş – dönüş uçak biletine ve transfer hizmetine sahip olmak mümkün.
 
Jolly’nin önerdiği otellerden olan adanın en yenisi Concorde Luxury Resort & Spa’dan satın alacağınız 5 gece ve üzeri konaklamalarınızda, Türk Hava Yolları ya da Pegasus Havayolları’ndan Atatürk Havalimanı kalkışlı olarak gerçekleştireceğiniz yolculuklarınızda gidiş-dönüş uçak bileti ve transfer kampanyası da 199 TL’den başlıyor. Uçak ve transfer kampanyalarından faydalanmak için ise elinizi çabuk tutmanız gerek. Çünkü bu kampanyaların da son günü 30 Eylül 2018 olarak belirlendi.


Bu Haber 28.09.2018 - 11:10:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.