Jet2, rekor kapasiteyle 2025 yaz sezonu satışlarına başladı

Jet2, rekor kapasiteyle 2025 yaz sezonu satışlarına başladı

Jet2 ve Jet2holidays, 2025 yaz programını rekor kapasiteyle satışa açtığını açıkladı.  


Turizm Güncel – Dış Haberler

İngiliz hava yolu şirketi ve tur operatörü Jet2.com ve Jet2holidays, 2025 yılı için 16 milyon koltuk kapasitesiyle şimdiye kadarki en büyük yaz programını satışa sundu. Böylece şirket, 2025 yazını satışa çıkaran ilk Birleşik Krallık havayolu ve tur operatörü oldu.

Jet2.com ve Jet2holidays, 2025 yazında Birleşik Krallık'taki 11 havaalanından 350 rotada aralarında Kanarya Adaları, Balear Adaları, İspanya anakarası, Yunanistan, Türkiye, İtalya, Kıbrıs, Hırvatistan, Karadağ, Malta, Bulgaristan, Fransa, Avusturya ve Portekiz gibi ülkelerin de bulunduğu 46 noktaya haftalık bin 600'den fazla sefer gerçekleştirmeyi planlıyor.

Öte yandan Jet2holidays, 2025 yazında Bristol'den Kalamata'ya,Edinburg'dan Sicilya ve Burgaz’a, Liverpool’dan ise Malaga, Malta ve Rodos'a tur düzenlemeye başlayacak.

Jet2.com ve Jet2holidays'in genel müdürü Steve Heapy “Birleşik Krallık'ın en büyük tur operatörü olarak müşterilerimizin bize söylediklerini dinledik ve onların taleplerine 2025 yaz programımızı erken satışa sunarak karşılık verdik. Bugün indirime girerek müşterilerimize tatillerinin fiyatını sabit tutma, en iyi destinasyon, otel, oda ve uçuş seçeneklerini seçme şansı veriyoruz. Bugünkü duyuruya ek olarak, heyecan verici 2025 yazındaki operasyonlarımız hakkında yakında daha fazla güzel haber açıklayacağız." açıklamasında bulundu.  



Bu Haber 06.10.2023 - 16:35:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.