Jet2 Holidays 2022-23 kış sezonu için Türkiye'yi satışa açtı

Jet2 Holidays 2022-23 kış sezonu için Türkiye'yi satışa açtı
İngiliz tur operatörü Jet2 Holidays, 2022-23 kış sezonu programını satışa açtı. Satışa açılan destinasyonlar arasında Antalya da var.

TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiliz tur operatörü Jet2 Holidays, 2022-23 kış dönemi programını satışa açtı. Satışa açılan destinasyonlar, Antalya gibi 'kış güneşi' destinasyonlarından oluşuyor.

Aralarında Kanarya Adaları (Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria ve Fuerteventura), Madeira, Türkiye (Antalya) ve Güney Kıbrıs'ın da (Baf) bulunduğu destinasyonlara 2022-23 kış döneminde İngiltere'nin Belfast International, Birmingham, Bristol, Edinburgh, Glasgow, Manchester, Newcastle v3 Stansted. havalimanlarından operasyon yapılacak.

İlerleyen günlerde daha fazla destinasyonun ekleneceği program kapsamında sadece Kanarya Adalarına yapılacak haftalık uçuş sayısının 175 olduğu belirtildi. Diğer destinasyonlara da haftada minimum iki sefer yapılacak. Jet2 Holidays'in kasım ayında başlatacağı 2022-23 kış programı, nisan ayına kadar devam edecek.

Jet2 ve Jet2 Holidays CEO'su Steve Heapy, seçilmiş kış güneşi destinasyonlarını satışa açmaktan memnun olduklarını söyledi. Heapy, erken rezervasyonda çok ciddi indirimler ve rakipsiz uçuş seçeneği sunduklarını kaydetti.



Bu Haber 04.08.2021 - 10:18:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.