Türkiye’ye haftada 169 uçuş yapacak

Türkiye’ye haftada 169 uçuş yapacak
Jet2 CEO'su Steve Heapy, Thomas Cook'un iflasıyla doğan boşluğu kapatmak için sıkı bir çalışma içinde olduklarını söyledi

Thomas Cook'un iflasının ardından Türkiye kapasitesini ciddi miktarda arttırması beklenen Jet2 ve Jet2 Holidays, Türkiye'de otelcilerle toplantı yapıyor. Antalya'da ve Marmaris'te turizmcilerle buluşan şirketin CEO'su Steve Heapy, Türkiye pazarında 10 yıldır büyüyerek faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.

Sadece Dalaman'a 100 bin turist getirecek

Thomas Cook-İngiltere'nin olmadığı bir ortamda bir numaranın kendileri olduğunu ileri süren Heapy, uçak arayışı içinde olduklarını ve yeterli sayıda uçak bulmaları durumunda Dalaman'a 100 bin turist getireceklerini anlattı. Söz konusu sayının daha da yukarı çıkabileceğine işaret ede Heapy, Türkiye pazarına 160 milyon pound yatırım yaptıklarını ve Thomas Cook'un iflasıyla beraber bu yatırıma 8 milyon pound daha eklediklerini kaydetti.

Türkiye'ye haftada 169 uçuş yapacak

Thomas Cook'ta doğan boşluğu kapatabilecek alt yapılarının olduğunu ifade eden Jet2 CEO'su, 69'u Dalaman'a olmak üzere, Türkiye'ye haftada 169 uçuş yapacaklarını bildirdi.



Bu Haber 17.10.2019 - 09:24:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.