Jet2 Balear Adalarını 2020 programından tamamen çıkardı

Jet2 Balear Adalarını 2020 programından tamamen çıkardı
İngiliz hava yolu şirketi ve tur operatörü Jet2, İspanya'nın Balear Adaları'na dönük tüm operasyonlarını yıl sonuna kadar iptal etti.

TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere'nin, adalar dahil, İspanya'nın tamamını 'güvenli ülkeler' listesinden çıkarmasının ardından zor durumda kalan İngiliz tur operatörü ve hava yolu şirketi Jet2, Balear Adaları'na dönük uçuş ve tatil programını 2020 yılının sonuna kadar durdurduğunu açıkladı.

Mirror'da yer alan habere göre şirket, iptalden dolayı mağdur olan yolculara 'tam geri ödeme' yapacak. Jet2 tarafından yapılan açıklamada, söz konusu kararın seyahat sektöründeki belirsizlik ve İngiliz hükümetinin seyahat uyarıları nedeniyle alındığı belirtildi. Açıklamda, ''Tatilini sabırsızlıkla bekleyen müşterilerimize böyle bir duyuru yapmak zorunda kaldığımız için üzgünüz. İptal edilen rezervasyonlar için tam geri ödeme sağlayacağız.'' denildi.

Açığa çıkan 100 bin koltuk üç ülkeye kayabilir

Jet2'nun, iptal edilen turlar için müşterilerine daha fazla seçenek sunmak adına yüzlerce yeni uçuş duyurduğu belirtiliyor. Açığa çıkan 100 bin koltuğun Türkiye, Yunanistan ve Portekiz gibi destinasyonlara kayabileceği ifade edildi.



Bu Haber 27.08.2020 - 21:34:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.