İzmirli turizmciler de yardım kampanyası başlatıyor

İzmirli turizmciler de yardım kampanyası başlatıyor
Manisa'nın Soma ilçesindeki meydana gelen elim maden kazasını turizm camiası da unutmadı.

 
Soma'da yaşanan facianın ardından bir taziye mesajı yayınlayan Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK)  ve Türkiye Otelciler Birliği (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, yaşananlardan dolayı Egeli turizmciler olarak son derece üzüntü duyduklarını belirtti.
 
İşler mesajında şu ifadelere yer verdi;
 
“Soma’daki elim maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Yaşananlar hepimizi derinden üzmüştür. Biz turizmciler olarak, sosyal dayanışmanın bir gereği olarak bu acı kazanın yaralarının bir an önce sarılabilmesi için girişilecek her türlü maddi ve manevi desteğe hazırız. Soma'da kaybettiğimiz canlar hepimiz için çalışan canlardı. Milletimizin bir kez daha başı sağ olsun.
 
Soma'da vefat eden işçilerin aileleri ve yaralanan işçiler için ETİK olarak yardım kampanyası başlatacaklarını da belirten İşler,” Soma’daki acılı aileler, turizm camiasının dost elini yanlarında hissedeceklerdir. Toplanacak olan maddi yardım ve bağışlar işçi ailelerine ulaştırılacaktır. Bu yöndeki kampanyalara destek olmaya hazırız” ifadelerinde bulundu. 


Bu Haber 16.05.2014 - 12:42:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.