İzmir’e 161 milyon TL’lik otel yatırımı
İzmir’de 161 milyon TL yatırımla 68 odalı otel yapılması planlanıyor.

Turizm Güncel
İzmir’in Konak ilçesi Akdeniz Mahallesi, 953 ada 76 parseldeki metrekarelik arazi üzerine 161 milyon TL yatırımla 3 yıldızlı otel yapılacak.
Emsiar Turizm Otelcilik Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yapılacak otelde 63 oda 126 yatak kapasitesiyle hizmet verecek.
Daha önce banka olarak kullanılan binan yapılacak restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının ardından otele dönüştürülecek.
Otel projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ÇED süreci başlatıldı.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

