İzmir sağlık turizminde dünyaya açılıyor

İzmir sağlık turizminde dünyaya açılıyor

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ortaklığıyla bu yıl 12’ncisi gerçekleşen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi kapsamında düzenlenecek “Uluslararası Sağlık Turizmi ve Bağımlılık Rehabilitasyonu Sempozyumu” sağlık turizminin tüm bileşenlerini bir araya getirecek.


’12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı ve Kongresi’, 8 Aralık Cumartesi günü sağlık turizminin dünya çapındaki temsilcilerini ağırlayacak. “Uluslararası Sağlık Turizmi ve Bağımlılık Rehabilitasyonu Sempozyumu” adı altında gerçekleştirilecek olan etkinlikte İzmir Sağlık Turizmi Derneği, sağlık turizminin dünya çapındaki en önemli kuruluşlarından biri olan Uluslararası  Dianova Ağı’na üyeliğinin kabul edilişini ilk kez fuarizmir’den duyuracak.

Dünyanın en hızlı gelişen turizm çeşitlerinden biri olan sağlık turizmi içinde yer alan rehabilitasyon turizminin bir alt konusu olan bağımlılık rehabilitasyonunu Türkiye’de tanıtmak ve geliştirmek amacıyla dünyanın dört bir yanından gelecek temsilciler, İzmir’de Türkiye’deki ilk tesisinin açılmasını sağlamak amacıyla fuarizmir’de buluşacak.  

Uluslararası Dianova Ağı ve İZSATU, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından; İZSATU, Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu (TURSAF) ile Uluslararası Dianova Ağı iş birliğinde düzenlenen sempozyum, sağlık turizminde başarılı sonuçlar doğurarak alternatif turizm çeşitlerinin gelişimine katkı sağlayacak. 



Bu Haber 06.12.2018 - 17:28:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.