ITF 2024, nerede ve ne zaman yapılacak?

ITF 2024, nerede ve ne zaman yapılacak?

İstanbul Turizm Fuarı 9-10 Ekim 2024 tarihlerinde yeni yerinde ve yeni konsepti ile 2. kez turizm sektörünü bir araya getirecek.


İstanbul Turizm Fuarı,  9-10 Ekim 2024 tarihlerinde Yenikapı -Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 2. kez kapılarını açacak. Fuar, Türkiye ve dünyadaki turizm profesyonellerini bir araya getirerek yeni iş birliklerinin oluşmasına olanak sağlarken aynı zamanda yeni ürün ve hizmetlerin tanıtımının yapılacağı geniş bir platform olacak. Fuar kapsamında gerçekleştirilecek ‘Turizm Zirvesi’  ile yeni trendler ve vizyonlar tartışılacak.  Fuar kapsamında erken rezervasyon kampanyalarının startı verilirken, otel-acenta kontratları içinde fuar tam bir buluşma noktası olacak.

Fuara artan talep ile birlikte 10 bin metrekarelik bir alana sahip Yenikapı-Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde daha fazla katılımcı ve ziyaretçi ağırlanacak

Sektör temsilcileri firmaların fuar katılımları tek tip konseptte hazırlanan stantlarda olacak. Stantlarda katılımcı firmaların ihtiyacı olan tüm dekor, teknik, toplantı odaları, baskı ve halı ile anahtar teslim verilecek ve böylelikle katılımcıların daha ekonomik ve şık stant ile fuara katılımı sağlanmış olacak. Bu sistem ile firmalar arasındaki stant rekabeti ortadan kalkarken firmaların stant hazırlıkları için harcayacakları zaman ve maliyet faydası sağlanmış olacak. Stantlar 9 m2’den 400 m2’ye kadar her alan için sunulabilecek.

Profesyonel hosted buyer programı ve randevu sistemi

Hedef pazarlardan ağırlanacak hosted buyerlar ile fuar katılımcıları stantlarında gerçekleştirecekleri B2B toplantılar ile iş hacimlerini arttıracaklar.

Yurtdışından gelen satın alıcılar ile stant açan fuar katılımcıları, online randevu sistemi üzerinden randevu alarak stantlarında B2B görüşmeler yapma fırsatı bulacak.

Aynı zamanda www.istanbulturizmfuari.com.tr  web sitesinde ziyaretçi kaydı oluşturan sektör temsilcileri de stant açan fuar katılımcılarından randevu alabilecek.

15 binin üzerinde profesyonel 

İstanbul Turizm Fuarı, dünyadan ve Türkiye’den turizm profesyonelleri, oteller, ülkeler, tur operatörleri, acenteler, kuruvaziyer firmaları, havayolları, servis sağlayıcıları, MICE profesyonelleri ve diplomatik temsilcileri ağırlayarak 220 katılımcı firma ve 15 binin üzerinde turizm profesyonelini buluşturmayı hedefliyor.

Ulusal ve uluslararası konuşmacılar ile gerçekleştirilecek ‘’Turizm Zirvesi’’ ile yeni trendler ele alınacak ve 2024 turizm sezonu değerlendirmesi ile 2025 beklentiler masaya yatırılacak. .



Bu Haber 05.12.2023 - 09:22:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.