İtalya'da İngiliz turiste toplu tecavüz iddiası

İtalya'da İngiliz turiste toplu tecavüz iddiası
İtalya'da tatil yapan bir İngiliz kadın, 5 kişinin tecavüzüne maruz kaldığını iddia etti.

İtalya'nın Napoli şehrine bağlı Sorrento bölgesinde kızı ile birlikte tatil yapan 50 yaşındaki bir İngiliz kadın, içkisine ilaç katıldığını ve 5 kişinin tecavüzüne maruz kaldığını ileri sürdü.

Savcı Antonio Barba'nın, olaya karıştığı iddia dilen kişilerle ilgili 9 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazıladığı belirtilirken, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin video kaydı alarak WhatsApp'tan paylaştığı ileri sürüldü.

Tecavüze uğradığını ileri süren kadının tırnaklarının arasında saldırganladan ikisinin DNA'sına rastlandığı belirtildi.

Savcı Barba, olay günü yaşananları şöyle anlattı: "Anne ve kızı, restoranda otururken ısmarladıkları içkileri yudumlamaya başladılar. Ancak kadının 26 yaşındaki kızı kendini iyi hissetmemeye başladı ve tuvalete giderek istifra etti. Geri döndüğünde ise annesi masada yoktu. Çünkü yarı baygın haldeyken bu beş zanlı tarafından kaçırılmış, yüzme havuzunun yakınındaki boş bir odaya götürülmüş ve defalarca istismara uğramıştı."

Tecavüze uğradığını ileri süren İngiliz kadın, başına gelenleri İtalyan polisine anlattığında kan ve DNA örnekleri alınarak incelendi. Kadının kanında yüksek miktarda yatıştırıcı tespit edildi. Zanlıların avukatı ise kadının, kocasını kaybettiği için sakinleştirici kullandığını, zanlıların içkisine herhangi bir şey karıştırmadığını ileri sürüyor.



Bu Haber 04.12.2019 - 11:14:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.