İtalya konsolosluğundan Türk turizmciye çirkin davranış

İtalya konsolosluğundan Türk turizmciye çirkin davranış

İtalya Konsolosluğu, vize verdiği Türk turizmciye, ‘giriş-çıkış kaşelerini’ mail ile yollamasını, aksi taktirde resmi kurumlarda hakkında hukuki işlem başlatılacağını bildiren yazı gönderdi.


İtalya’nın İstanbul Başkonsolosluğu, vize verdiği bir Türk acentecinin pasaportuna “Sayın ilgili, seyahat dönüşü itibari ile pasaport giriş-çıkış kaşelerini mail yolu ile tarafımıza iletmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde resmi kurumlarda adınıza hukuki işlem başlatılacaktır.” şeklinde bir yazı iliştirildi.

Yazıya anlam veremeyen turizmciler, ülkenin önde gelen turizmcilerinden olan bir Türk vatandaşına dönük yaklaşıma tepki gösterdi.

İtalya Konsolosluğu



Bu Haber 20.05.2023 - 09:44:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Italyan vize sengen vize

    Süleyman Yüce 20.05.2023 - 03:37

    Ben Antalya da Hotel yoneticisiyim bircok kez yurtdışına çıktım pasaportumda birçok Sengen vuzem var , En son Italya dan vize talep ettim bana Red verdi Italyan izmir konsoloslugundan verilen yazıda Ülkeye geri dönmem şüpheli görünmüş bu sebeble Vize red olmuş, şaka gibiler bizde bunlara vize vermeyelim ne alakasiz bir sebeb ben en az 4 ulkeden sengen vizesi aldim ama italya bana sengen vermedi ..cok ilginç çok..

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.