İtalya 13 ülkeye 'yasak' getirdi
İtalya, yeni tip Covid-19 salgınında risk arz eden 13 ülkeden İtalya'ya girişleri ve transit geçişleri yasakladı.

İtalya Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, son 14 günde Ermenistan, Bahreyn, Bangladeş, Brezilya, Bosna Hersek, Şili, Kuveyt, Kuzey Makedonya, Moldova, Umman, Panama, Peru ve Dominik Cumhuriyeti'nden gelen ya da bu ülkelerden transit geçiş yapan kişilere, İtalya'ya giriş ve transit geçiş yasağı getirildi.
Ayrıca, uygun düzeyde sağlık koruması sağlanıncaya kadar bu ülkelerle karşılıklı doğrudan ve dolaylı tüm uçuşlar askıya alındı.
Covid-19 nedeniyle son 4 ayda 34 bin 926 kişinin hayatını kaybettiği İtalya'da, mayıs ayından itibaren kademeli normalleşme sürecine girilmiş, 1 Temmuz'dan itibaren de Avrupa Birliği'nin kararıyla uyumlu şekilde bazı ülkelere sınırlar açılmıştı.
İlgili Haberler

İstanbul Havalimanı'nda yeni dönem başlıyor! Süreler daha da kısalacak
İstanbul Havalimanı'nın 4'üncü ana pisti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile açılacak. Pistin açılması ile birlikte havada kalış ve taksi süreleri daha da kısalacak.

Ayasofya'nın altındaki 9 kilometrelik sır tüneller ziyarete mi açılıyor? Bakan Ersoy açıkladı
Ayasofya'nın altında efsanelere de konu olan 9 kilometrelik sır tünel ağının yapılan restorasyon çalışmalarının ardından ziyarete açılabileceği bildirildi.

THY ile Air China arasında kapsamlı iş birliği: 6 yeni destinasyon
Türk Hava Yolları (THY) ile Çin’in bayrak taşıyıcı hava yolu markası Air China, mevcut ortak uçuş anlaşmasının kapsamını genişletti. Buna göre yolcular bağlantılı seferlerde birçok noktaya uçuş yapabilecek.



%20(2).gif)

