ISTTA'dan Yeditepe Bienaline destek

ISTTA'dan Yeditepe Bienaline destek
İstanbul Turizm Derneği(ISTTA) Yeditepe Bienali’ni destekleyen kurumlar arasında yerini aldı.ISTTA İkinci Başkanı İ.Halil Korkmaz, bienali İstanbul’un tanıtımı açısından bir fırsat olarak değerlendirdiklerini, bu anlamda sanata desteklerinin süreceğini belirtti.


İstanbul'un marka şehir olması amacıyla kurulan İstanbul Turizm Derneği (ISTTA), Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himâyesinde, Fatih Belediyesi ve Klasik Türk Sanatları Vakfı iş birliğinde, Türkiye’nin önemli kurum ve kuruluşlarının destekleri ile 31 Mart-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yeditepe Bienali’nin sponsorları arasında yer aldı.



AÇILIŞINI ERDOĞAN YAPACAK

Açılışı31 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ayasofya’davgerçekleştirilecek olan Yeditepe Bienali’ne 600’ün üzerinde sanatçı, 3 bine yakın eserle katılıyor. Yüzün üzerinde projenin olduğu bieanle 30’a yakın tarihi mekan ev sahipliği yapıyor.

''İSTANBUL'UN MARKA ŞEHİR OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ''

Türkiye’nin önemli kurum ve kuruluşlarının destekleri ile gerçekleştirilecek olan Yeditepe Bienali’nin içerik anlamında dünyada muadili olmayan bir proje olduğuna vurgu yapan ISTTA İkinci Başkanı İ.Halil Korkmaz, “Turizm sektörünün bir aktörü ISTTA olarak, İstanbul’un marka şehir olması yönünde çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda da İstanbul’a değer katacak Yeditepe Bienali’ne destek verme kararı aldık. Sanata ve sanatçıya desteğimiz devam edecek” dedi.


Bu Haber 31.03.2018 - 10:00:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.