İşte yeni Der Touristik: 7 milyar euro gelir, 14 ülkede 7.7 milyon müşteri

İşte yeni Der Touristik: 7 milyar euro gelir, 14 ülkede 7.7 milyon müşteri
Kuoni'nin Avrupa'daki tüm tur operatörlerinin Der Touristik'e satışı Avrupa Rekabet Kurulu tarafından onaylandı. Böylece Der Touristik, 14 ülkeden 7.7 milyon müşteriye ve 7 milyar euro ciroya sahip bir tur operatörüne dönüştü.


TurizmGüncel
 
Onaylanan satışla beraber, Der Touristik, Kuoni'nin İsviçre, Birleşik Krallık, Benelüks, İskandinavya ve Finlandiya'daki tüm tur operatörleri, uzman tur operatörleri, seyahat acenteleri ve online portallarını satın almış oldu. Satış anlaşması ayrıca, hava yolu şirketi Novair'i ve Fuerteventura'daki spor resortu Playitas'ı da içeriyor.

14 ÜLKEDE 7.7 MİLYON MÜŞTERİ
 
Der Touristik, bu satın almayla beraber 14 Avrupa ülkesinde operasyona ulaşarak, 7 milyar euroluk gelire ve 7.7 milyon müşteriye sahip oldu.
 
Kuoni'nin Birleşik Krallık Genel Müdürü Derek Jones, satışın onaylanmasını twitter hesabından “Bu sabah itibarıyla Der Touristik Group'un bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Harika bir ekibe katılıyoruz.” şeklinde duyurdu.
 
Jones ayrıca, “Bu sabah çalışanlarımıza ve iş partnerlerimize artık resmi olarak Der Touristik'in parçası olduğumuzu duyurduk. Bu kadar büyük ve başarılı bir şirketin parçası olmak, bize güven veriyor. Sürekli destek alacağımızı biliyoruz.” dedi.


 


Bu Haber 14.09.2015 - 13:53:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.