İşte TUI İngiltere’nin ülkelere göre iptal tarihleri

İşte TUI İngiltere’nin ülkelere göre iptal tarihleri
TUI İngiltere, hangi ülkeyi ne zaman kadar iptal ettiğini açıkladı.


TurizmGüncel – Dış Haberler

İngiltere’nin hayal kırıklığı yaratan seyahat güncellemesinin ardından Jet2 Holidays Türkiye operasyonlarını 22 Temmuz’a, EasyJet Holidays ise 17 Temmuz’a kadar iptal etmişti. Son açıklama yapan TUI İngiltere de Türkiye’ye dönük operasyonlarını 11 Temmuz’a kadar iptal ettiğini duyurmuştu.

5 Temmuz’a kadar iptal edilen destinasyonlar

TUI’nin hangi destinasyonu ne zaman kadar iptal ettiği belli oldu. Buna göre şirket Yunanistan’da Girit, Kavala, Kefalonya, Mikonos, Preveze, Samos, Santorini, Skiathos ve Selanik; İspanya’da anakara, Formentera, Majorca, Ibiza, Menorca ve La Palma ile Kıbrıs, Hırvatistan, İtalya, Malta, Aruba ve Jamaika’yı 5 Temmuz’a kadar iptal etti.

rkiye’nin içinde olduğu bazı destinasyonlar 11 Temmuz’a ertelendi

Türkiye ile birlikte Bulgaristan, Tunus, Mısır, Fas, Meksika, Yeşil Burun Adaları Kosta Rika ve Dominik Cumhuriyeti’ne de 11 Temmuz’a kadar operasyon yapılmayacak.

Her üç haftada bir programımızı güncelleyeceğiz’’

TUI tarafından yapılan açıklamada, ''Bu yaz müşterilerimize daha fazla esneklik ve seçenek sunmak istiyoruz. Bu nedenle Dışişleri Bakanlığının seyahat izni verdiği yerlere planlandığı şekilde şekilde yapılacak. Bir sonraki 24 Haziran'da yapılması planlanan ve her üç haftada bir yapılacak olan seyahat güncellemesine göre programımızı gözden geçireceğiz. Rezervasyonlarında değişiklik olan tüm müşterilerle iletişime geçilecek. Bu iptallerden etkilenen tüm müşterilerimiz tatilini erteleyebilir veya tatilini alternatif bir destinasyonla değiştirebilir.'' denildi.



Bu Haber 14.06.2021 - 13:27:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.