İşte Southwind’in hedefleri ve uçacağı ülkeler

İşte Southwind’in hedefleri ve uçacağı ülkeler

Antalya merkezli olarak kurulan Southwind Hava Yolları, hedeflerini açıkladı.


Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden hava yolu işletme ruhsatını alan Antalya merkezli Southwind Hava Yolları, ağustos ayı ile birlikte uçuşlara başlıyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada, 4 uçaklı bir filo ve 30 kişilik bir ekip kurulduğu; Almanya, İngiltere, Fransa, Rusya, İskandinav ülkeleri ve İsrail’a uçuşlar yapılacağı kaydedildi.

Southwind’in yaptığı açıklama şöyle:

“Cortex Havacılık’ın çatısı altında yer alan Southwind Airlines, sahip olduğu 4 uçak ve yaklaşık 300 personeliyle Ağustos’ta ayında uçuşlarına başlayacak. Nisan 2022’de başlayan havayolu kurma çalışmalarımız, denetimler sonrası, 27 Temmuz 2022 itibariyle Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden aldığımız “Havayolu İşletme Ruhsatı” ile tamamlanmıştır. Önümüzdeki ay faaliyetlerimize başlayarak tarifeli ve charter uçuşlarımızı gerçekleştireceğiz.

Southwind Airlines, Antalya Merkezli olup, ilk etapta 2 adet geniş gövde Airbus A330 ve 2 adet dar gövde Airbus A321 olmak üzere toplam 4 uçak ile faaliyetlerini sürdürecektir.

Türkiye’de ve küresel sivil havacılıkta önemli pozisyon alabilmek için vizyon ve misyonumuzu global, genç ve dinamik bakış açımızla birleştirerek, Almanya, İngiltere, Fransa, Rusya, İskandinav ülkeleri ve İsrail hatlarında ülkemiz bayrağını göklerde taşımak üzere aktif çalışmalar yapıyoruz. Bu ülkelerdeki tur operatörleri ile iş birliği yaparak ve günümüz dinamiklerini de değerlendirerek Türk turizmine katkı sunmak üzere charter seferlerine yoğunlaşarak, ülkemizi ziyaret edecek turist sayını arttırmayı hedefliyoruz.

Sezon öncesi ve sonrası çeşitli ülkelerdeki bağlantılarımızı gözden geçirerek, Orta Doğu ve Suudi Arabistan ile Türkiye arasında hac ve umre hatlarında uçuşlar gerçekleştirerek ülkemize katkıda bulunmayı planlıyoruz. Bu hedefler ve misyonla çıktığımız yolda kısa süre içerisinde Türkiye ve yurt dışından istihdam ettiğimiz yaklaşık 300 kişilik bir aile oluşturduk.

Başlamış olduğumuz bu heyecanlı yolda çok kısa süre içerisinde ailemizi ve filomuzu genişleterek, ülkemize taşıyacağımız misafirlerimizin sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Bunun için gerekli enerjiye, tecrübeye, inanca ve kadroya sahibiz.”



Bu Haber 27.07.2022 - 18:38:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.