İşte Rusya-Antalya uçuşlarının başlangıç tarihi

İşte Rusya-Antalya uçuşlarının başlangıç tarihi

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, uluslararası uçuşları 1 Ağustos'ta başlatacaklarını açıkladı


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, uluslararası uçuşları 1 Ağustos'ta başlatacaklarını açıkladı. Başbakan Mişustin, uçuşların ilk etapta Moskova, St Petersburg ve Rostov'dan, Londra, İstanbul ve Türkiye'deki diğer şehirlerle başlayacağını belirtti.

Salgın ve karşılıklılık esas alındı

TV 24'ün canlı yayında aktardığına göre Mişustin,Rus hükümetinin bu kararı alırken, diğer ülkelerin koronavirüs salgın ile ilgili durumunu ve 'karşılıklılık' ilkelerini esas aldığını kaydetti. Mişustin, ''1 Ağustos'tan itibaren Moskova, St Petersburg ve Rostov'dan uçuşları başlatıyoruz.'' dedi.

İngiltere ve Türkiye

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova ise, şu anda sadece üç ülkenin uçuşların başlatılmasına ilişkin kriterleri karşıladığını söyledi. Golikova, ''Rusya, 1 Ağustos'tan itibaren İngiltere ile uçuşları başlatıyor. Uçuşlar Londra'ya yapılacak. İngiltere, Rusya'dan dönenlere 2 hafta karantina uygulayacak'' dedi.

İstanbul ve Ankara 1 Ağustos, turizm şehirleri 10 Ağustos

Rusya'dan Türkiye'ye dönük uçuşların da 1 Ağustos'ta başlayacağını ifade eden Tatyana Golikova, 1 Ağustos'ta İstanbul ve Ankara, 10 Ağustos'ta ise Antalya, Bodrum ve Dalaman uçuşlarının başlayacağını kaydetti. Golikova, Türkiye'yi Tanzanya ve Zanzibar gibi ülkelere dönük uçuşların da başlayacağını açıkladı.



Bu Haber 24.07.2020 - 15:39:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet cerreh 27.07.2020 - 06:45

    Rusyadaki vaka sayisi 5000 lerde 150 kisi olu var bunlar nasil oluyorda Turkiyeye gelebiliyor para icin olecek insanlarin ahlari ustunuze olsun

  • Ayhan baser 25.07.2020 - 08:53

    peki sattiginiz ayin 10undan onceki rusya antalya ucuslarinin iptalini niye bildirmiyorsunuz bu etikmi

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.