İşte Rusların en çok erken rezervasyon yaptığı ülkeler 

İşte Rusların en çok erken rezervasyon yaptığı ülkeler 
Rusya'da turistlerin en çok erken rezervasyon yaptığı destinasyonlar belli oldu.

Turizm Güncel - dış Haberler 

Rezervasyon süresinin 2-3 haftaya kadar düştüğü Rusya'da en fazla erken rezervasyon ülkeler de belli oldu. Hatta önümüzdeki mayıs tatili için şimdiden kararını vermiş olanlar bile var. 

ATOR'un bültenine konuşan ANEX Topur, Pegas Touristik ve FUN&SUN uzmanlar, misafirlerinin erken rezervasyon yapmaya yeniden hazır olduğunu belirtiyor. Misafirlerin odaklandığı destinasyonlar ve oteller ise erken rezervasyon dönemi için iyi indirim verip satışlarını erken durduranlar oluyor.

Tayland başı çekiyor

PEGAS Touristik, şu anda Tayland rezervasyonlarının yoğunluklu olarak 1-1,5 ay öncesinden yapıldığını ancak 6 ay önce rezervasyon yapılan otellerin de bulunduğunu belirtiyor. 
ANEX Tour ise erken rezervasyon satışlarının tartışmasız liderinin şu anda Tayland olduğunu açıkladı. Şirket, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri ve Sri Lanka'ya dönük erken rezervasyonların da iyi gittiğine dikkat çekti. 

FUN&SUN da Tayland'a işaret ederek bu destinasyona nisan ayına kadar rezervasyon aldığını bildirdi. Şirket, Türkiye, BAE ve Sri Lanka'ya da erken rezervasyon geldiğini belirtti. 

ATOR'un bültenine en fazla erken rezervasyon yapılan ülkelerin sıralaması şöyle:

Tayland
Türkiye
Mısır
BAE
Sri Lanka
Küba


Bu Haber 18.08.2023 - 09:58:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.