İşte Rixos Mısır’ın yılbaşı programı

İşte Rixos Mısır’ın yılbaşı programı

Mısır’da faaliyet gösteren Rixos Otellerinin yılbaşı programı belli oldu.


Mısır’ın gözde tatil merkezleri Sharm El Sheikh ve Hurghada’da bulunan Rixos Otellerinin yılbaşı programı belli oldu.

Rixos Premium Seagate, Rixos Sharm El Sheikh ve Rixos Premium Magawish Suites & Villas’ta konserler, dj performansları sahne alacak.

Rixos Premium Seagate hem yetişkinler hem de çocuklar için çok farklı gösteri ve etkinlikleri 30 Aralık – 6 Ocak boyunca gerçekleştirilecek. 31 Aralık yılbaşı gecesi Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo grubu, Rumen sarkıcı Inna ve  Dj Deniz Koyu sahne alacaklar. 4 Ocak’ta Atomic Girls grubu, 6 Ocak’ta ise Top Hit Bands ve Türk Dj Burak Yeter sahne alacak.

31 Aralık’ta Fly Project, Atomic Girls, Adgrms, 2 Ocak’ta 2Elements ve Adgrms, 3 Ocak’ta Plastik Funk ve Adgrms,4 Ocak’ta 2Elements ve Plastik Funk, 6 Ocak’ta ise Inna ve Deniz Koyu sahne performansları sergileyecek.

Aynı zamanda Zumba- fitness eğitmenleri Sergey Pobegalov  ve Sergey Oleynikov’da 30 Aralık-7 Ocak arasında  her iki otelde spor etkinlikleri gerçekleştirecek.

Rixos Premium Magawish Suites & Villas 31 Aralık yılbaşı gecesi ünlü sarkıcı Faydee, Top Hit Bands ve 2Elements’in sahne alacak.  6 Ocak’ta ise Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo ve Plastik Funk’ın yanı sıra zumba eğitmeni Hender Corredor’da 30 Aralık-7 Ocak tarihleri arasında Zumba ve fitness programları ile misafirlerle birlikte olacak.

12 ay boyunca günesin parladığı ve denize girilebildiği  Sharm El Şeyh ve Hurghada’ya, vizesiz olarak Antalya ve İstanbul’dan direkt uçuşlarla ulaşmak mümkün.



Bu Haber 25.11.2023 - 11:05:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.