İşte Neckermann'ın rezervasyon almaya başlayacağı tarih

İşte Neckermann'ın rezervasyon almaya başlayacağı tarih

ANEX Tourism Grubu tarafından yeniden sektöre kazandırılan Almanya'nın en tanınmış ikinci tur operatörü Neckermann Travel, 5 Nisan'da rezervasyon almaya başlıyor.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Thomas Cook'un iflasının üstünden 2,5 yıl geçtikten sonra ANEX Turizm Grubu tarafından yeniden sektöre kazandırılan Neckermann Travel, 5 Nisan'da yeniden rezervasyon almaya başlıyor.

Almanya’nın en tanınan ikinci tır operatörü

Konuyla ilgili olarak Welt'te yer alan haberde, 1962 yılında dönemin perakende kralı Josef Neckermann tarafından kuruluna Neckermann'ın 60 yıllık b ir marka olduğu ve marka bilinirliği açısından TUI'nin ardından ikinci sırada olduğu ifade edildi. Haberde, "YouGov tarafından yapılan araştırmaya göre Neckermann Almanya'da yüzde 70 ile Almanya'da en tanınan ikinci seyahat şirketi. Listenin ilk sırasında yüzde 80 ile TUI Travel yer alıyor. Marka bilinirliğinde Alltours yüzde 69 ile üçüncü, DER Tours ise yüzde 52 ile dördüncü sırada." ifadelerine yer verildi.

Türkiye, Mısır, İspanya ve Yunanistan'da 1000 oteli programına aldı

Neckermann Travel'ın 1996 yılında Neşet Koçkar tarafından kurulan ve kendi markaları, otelleri, hava yolu şirketi, seyahat acenteleri ve rezervasyon portalı bulunan ANEX Turizm Grubu ile yeniden sektöre döndüğü belirtilen haberde, Neckermann markasının başta Almanya, İsviçre ve Avusturya olmak üzere çok sayıda pazarda bilinirliğinin çok yüksek olduğuna vurgu yapıldı.

Haberde ayrıca, 5 Nisan'dan itibaren paket tur satışına başlayacak olan Neckermann Travel'ın Türkiye, Mısır, İspanya ve Yunanistan'da özenle seçilmiş 1000 oteli programına aldığı kaydedildi. Şirketin ayrıca, yakında Bulgaristan, İtalya, Hırvatistan, Portekiz ve Tunus'u da satmaya başlayacağı belirtildi.

Seyahat sektörünün Volkswagen Golf’ü

Şu anda 4 bin acente ile çalışan ANEX Tour'un Neckermann'ın dönüşü ile birlikte daha fazla acente ile çalışması bekleniyor. Seyahat sektöründe yerini "Seyahatin Volkswagen Golf"ü olarak tanımlayan Neckermann, acentelere yüzde 10 komisyon verecek, performansa bağlı olarak bu oran yüzde 13'e kadar çıkacak.



Bu Haber 01.04.2022 - 15:15:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.