İşte Corendon'un 2024'te piyasaya sunacağı koltuk sayısı 

İşte Corendon'un 2024'te piyasaya sunacağı koltuk sayısı 
Corendon Airlines 2024 sezonunda piyasaya sunacağı koltuk sayısını açıkladı.

Önde gelen charter hava yolu şirketlerinden Corendon Airlines, 2024 yaz sezonunda Türkiye, İspanya, Yunanistan, Fas ve Mısır'a ek olarak Köln'den İsrail'e de uçacak. 

2023 sezonu için 2,8 milyon koltuk planlayan şirket, temkinli planlamasını 2024'te de devam ettiriyor. Corendon, 2024 sezonu için planladığı koltuk sayısını 3 milyon olarak açıkladı.

İstikrarlı bir uçuş programı hazırladı

Corendon Airlines Ticari Direktörü Mine Aslan, "İstikrarlı bir talep beklediğimizden, seyahat destinasyonları ve sunulan koltuk kapasitesi açısından önümüzdeki yaz müşterilerimize olağan ölçüde bağlantılar sunmaya devam edeceğiz" dedi. Aslan, zorlu küresel ekonomik koşullar nedeniyle istikrarlı bir uçuş programı hazırlayarak uçuş güvenliğini garantiye almaya karar verdiklerini belirtti. 

Corendon Airlines'ın yaz döneminde başta Düsseldorf, Köln, Hannover ve Nürnberg olmak üzere, Almanya'nın 20 şehrinden tatil destinasyonlarına haftada 300 uçuş yapacağı belirtildi.

Kendi filosundaki 38 Boeing uçakla uçacak

Corendon'un Almanca konuşulan ülkelerdeki temsilcisi Thomas Braun, şirketin 2024 sezonunda bir hat hariç, diğer tüm hatlarda kendine ait 38 Boeing uçaklarla uçacağını açıkladı. Braun, sadece Curaçao Adası'na yapılacak uçuşlarda İspanyol World 2 Fly şirketine ait Airbus A350 tipi uçağın kullanılacağını bildirdi.


Bu Haber 25.09.2023 - 11:45:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.