İşte Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin bu yılki afişi

İşte Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin bu yılki afişi
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle 4 – 11Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin tanıtımlarında kullanılacak tasarımlar belli oldu.


50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin tasarım sponsoru Bytrion tarafından hazırlanan afişte, herhangi bir ek figürasyona ihtiyaç duyulmadan 50 yılın gücü, anlaşılır-abartısız bir dil, sade-şık bir semiyoloji ve kaygısız-güçlü bir ifadeyle veriliyor.
 
ALTIN YILA ALTIN RENGİ VURGUSU
 
Afişin genel rengi olarak kurumsal yapının ve asaletin rengi lacivert valör (tonlu kullanım) seçilmiş. Valörlü kullanım festivalin ulusal ve uluslararası yönünü vurgularken statik yapıyı kıran, gelişen, merkeze doğru aydınlık etkisi oluşturan, ufka doğru sonsuzlaşan bir etki yaratmakta. Afiş üzerindeki diğer öğelerde, festivalin ismiyle örtüşen, festivale değer katan altın rengi kullanılıyor. 50. yıl logosunun merkezine yönelen altın tanecikleri dönemlerini aydınlatan önceki festivalleri sembolize etmekte.
 
PORTAKAL'A BAYTRION DESTEĞİ 
 
Bir Antalya firması olan Bytrion 2009’dan bu yana Altın Portakal’a Tasarım Sponsoru olarak destek sunuyor. Aralık 2003 yılında kurulan Bytrion Reklam Hizmetleri; “Tam Hizmet Reklam Ajansı” olarak faaliyet göstermenin yanı sıra kreatif hizmetler, projeler, festival ve seçim organizasyonları çalışmalarında da yer alıyor.  Sektörün nitelikli firmalarının oluşturduğu Reklam Platformu’nun kurucu üyesi olan Bytrion, mesleki ve toplumsal gelişimlere öncülük eden projelere verdiği destekle tanınıyor.

 


Bu Haber 01.08.2013 - 16:27:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.