İşte Almanya'nın tatil için yeşil ışık yaktığı ülkeler

İşte Almanya'nın tatil için yeşil ışık yaktığı ülkeler
Almanya, son seyahat güncellemesinde bir dizi ve bölgeyi ülkeyi 'riskli ülkeler' listesinden çıkardı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Almanya'nın son seyahat güncellemesinde piyango vuran ülkeler belli oldu. Yapılan son seyahat güncellemesinde bazı ülkeler tamamen veya kısmen risk kategorisinden çıkarıldı.

Robert Koch Enstitüsü'nün (RKI), yaptığı gözden geçirme sonrası daha fazla sayıda ülkeyi riskli olmaktan çıkardı. Bu ülkelere giden Almanlar, ülkeye dönüşte katı kısıtlamalardan muaf olacak.

Yeşil ışık yakılan ülke ve bölgeler

Yapılan son seyahat güncellemesi ile birlikte Çek Cumhuriyeti'nin ve İtalya'nın tamamı, Fransa'da Korsika adası ile Mayotte, Saint-Pierre, Miquelon, Wallis, Futuna, French Polynesia, New Caledonia; Hırvatistan'ın Dubrovnik-Neretva, Istria, Karlovac, Krapina-Zagorje, Požega-Slavonia ve Split-Dalmaçya bölgeleri; Hollanda'nın Curaçao, Bonaire, Sint Eustatius ve Saba bölgeleri; Tirol ve Vorarlberg hariç, Avusturya; İsviçre'nin Aargau, Basel, Graubünden, Solothurn, Ticino, Zug ve Zürih kantonları riskli olmaktan çıkarıldı.

Türkiye ‘yüksek riskli’ ülkeler kategorisinden çıkarılmıştı

Aynı güncellemede Türkiye, Litvanya, Norveç'in roms og Finnmark ve Trøndelag eyaletleri ve İsveç, 'yüksek riskli ülkeler' kategorisinden 'riskli ülkeler' kategorisine alınmıştı. Bu şekilde, Türkiye'ye gelen Alman vatandaşları ülkelerine dönüşte karantinadan muaf hale geldi.



Bu Haber 09.06.2021 - 10:57:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.