İstanbul'daki Marriott otel isim değiştirdi

İstanbul'daki Marriott otel isim değiştirdi

Courtyard by Marriott İstanbul West ismiyle hizmet veren otel yenilenerek Delta Hotels by Marriott İstanbul West ismiyle yeniden kapılarını açtı.


Marriott Bonvoy'un portföyündeki Delta Hotels by Marriott; Delta Hotels by Marriott İstanbul West'in açılışını duyurdu.

Daha önce Courtyard by Marriott İstanbul West olarak işletilen otel, yenilenerek Delta Hotels olarak yeniden markalandı.

18 katlı Delta Hotels by Marriott İstanbul West’te farklı konseptlerdeki 241 oda yer alıyor.

Marriott International, Türkiye, Ürdün ve Kuveyt Premium ve Selected Markalar Pazar Başkan Yardımcısı Stefan Kuehr, “Delta Hotels, 'Basitten Mükemmele' şeklindeki net marka felsefesine sahip premium bir markadır ve Delta'yı sabırsızlıkla bekliyoruz. Delta Hotels by Marriott İstanbul West, misafirlerimize seyahati kusursuz ve keyifli kılacak şekilde temel özellikleri sunuyor.” ifadelerini kullandı.

Delta Hotels by Marriott İstanbul West Genel Müdürü Ersin Manaz ise  “İstanbul'da modern ve amaca uygun otellere talep var ve bu tesis hizmet verimliliğini artırarak, detaylara gösterilen özen ile bu ihtiyaca cevap veriyor. İş ve eğlence amaçlı seyahat eden yerel ve uluslararası konuklara olağanüstü bir deneyim ve sıcak bir konukseverlik sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.



Bu Haber 07.02.2024 - 14:18:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.