İstanbul’da uçuşlara sis engeli
İstanbul'daki yoğun sis nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapamayan bazı uçaklar başka havalimanlarına yönlendirildi.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, havayolu ulaşımını olumsuz etkiledi.
Sözcü’de yer alan habere göre, sis nedeniyle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapamayan bazı uçaklar, havada tur attı. Bazı uçaklar ise İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.
AJet Basın Müşaviri Mehmet Yeşilkaya, sis nedeniyle AJet'in bazı uçaklarının başka havalimanlarına yönlendirildiğini açıkladı. Yolculara, seferlerin güncel bilgilerini AJet’in internet sitesinden takip etmeleri uyarısı yapıldı.
Yeşilkaya, "İstanbul Sabiha Gökçen varışlı seferlerimizde yoğun sis nedeniyle iptaller ve başka havalimanlarına yönlendirmeler olmaktadır. Seferiniz ile ilgili güncel bilgiyi lütfen aşağıdaki linkten takip edin" dedi.
İlgili Haberler

Dünya Ekonomik Forumu turizmde en iyi ilk 10 ülkeyi açıkladı: Listeye Avrupa damgası
Dünya Ekonomik Forumu (WEF) 2026 yılına ait Seyahat ve Turizm Kalkınma Endeksi'ni yayımlarken; listenin ilk 10 sırasında Türkiye yer almadı.

easyJet'ten Türkiye seferlerine Şampiyonlar Ligi ayarı: Ek uçuşlar konuldu
İngiltere merkezli düşük maliyetli hava yolu firması easyJet, Türkiye’de oynanacak olan Fenerbahçe-Liverpool ve Galatasaray-Aston Villa Şampiyonlar Ligi maçları için ek seferler koyma kararı aldı.

İstanbul'daki oteller bölgesinde 2,9 km'lik yol araç trafiğine kapatılıyor
İstanbul'un Tarihi Yarımada sınırları içerisinde kalan ve oteller bölgesi olarak da bilinen Cankurtaran'daki 2,9 kilometrelik yol; 1 Ekim 2026 Perşembe gününden itibaren araç trafiğine kapatılarak sadece yayaların kullanımına açılacak.



%20(2).gif)

