İskoçya da PCR testini kaldırıyor
İngiltere'nin ardından İskoçya da tam aşılı yolculardan PCR testi istememe kararı aldı.

TurizmGüncel - Dış Haberler
İngiltere'nin ardından İskoçya da 4 Ekim'den itibaren tam aşılı yolculardan PCR testi istememe kararı aldı. İskoçya'nın kararı, Birleşik Krallık'ın kalan kısmında sağlık, ekonomik ve finansal açıdan sıkı test politikasını sürdürmenin zor olmasından dolayı alındı.
4 Ekim'den itibaren İngiltere'de olduğu gibi İskoçya'da da aşı olanlar seyahat öncesi PCR testi yaptırmayacak.
Bunun yanında, kırmızı liste dışındaki ülkelerden İskoçya'ya seyahat eden tam aşılı yolcular negatif PCR testi göstermek zorunda olmayacak.
Öte taraftan İskoçya hükümeti, ülkeyi koronavirüs varyantlarından korumak için ne tür tedbirlerin alınması gerektiğini İskoçya Halk Sağlığına danışacak.
TurizmGüncel’in Telegram kanalı yayında. Günün öne çıkan turizm haberleri için: https://t.co/KNoOKYG8OD pic.twitter.com/UUvgvILSA1
— TurizmGüncel (@turizmguncel) January 26, 2021
İlgili Haberler

Coral'dan turizmi 4 mevsime yayma hedefi: Hem istihdam desteklenecek hem ekonomiye katkı sağlanacak
Coral Group Hotels; Marvida, Seves Seas ve Xanadu markaları altında sunduğu konaklama deneyimini yaz aylarının ötesine taşıyarak 4 mevsime yaymayı hedefliyor.

Pegasus Smartwings'i resmen satın aldı: 142 milyon euro ödedi
Pegasus Hava Yolları’nın Çekya merkezli Smartwings Grubu’nu satın alma süreci tamamlandı. Şirketten konuyla ilgili açıklama geldi.

Golf turizmi ile yılda ekonomiye 200 milyon euro ek katkı
Türkiye golf turizminde son yıllarda uluslararası arenada bilinirliğini artırırken, ekonomiye de ek olarak yaklaşık 200 milyon euroluk katkı sağlıyor.



%20(2).gif)

