İran'a giren ilk yabancı otel zinciri oldu, 'Yatırımları sürdüreceğiz' dedi

İran'a giren ilk yabancı otel zinciri oldu, 'Yatırımları sürdüreceğiz' dedi
Kaya Otel Grubu'nun onuncu oteli Kaya Laleh Park Tebriz, hizmete girdi. Kaya Otelleri, bu yatırımıyla İran'a giren ilk yabancı otel zinciri oldu.


Kaya Otelleri'nin onuncu oteli Tebriz'de, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Masoud Soltanifar'ın da aralarında bulunduğu iş ve cemiyet dünyasından 1.200’e yakın davetlinin katıldığı törenle açıldı. 220 odalı otel, Kaya Otel Grubu işletmesinde Kaya Laleh park adı ile hizmet verecek. Açılış töreni sonrası bir konuşma yapan Soltanifar, Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya’yı ve İranlı partnerini bu yatırımları nedeniyle tebrik etti.

Antalya, İstanbul, Bolu, İzmir, Kıbrıs ve İran’da toplam 10 oteli ve yatırım aşamasında olan 2 oteli bulunan Kaya Grubu, Tebriz’deki yeni oteli Kaya Laleh Park ile “Türkiye’nin uluslararası otel zinciri” olma vizyonunun ilk adımını gerçekleştirmiş oldu.

MÜŞTERİLERİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI

220 odası, 8 adet toplantı salonu, 1.000 metrekarelik sütunsuz balo salonuna sahip olan otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks oteli konumunda. Kaya Laleh Park, İran mutfağı ve uluslararası mutfaklardan lezzetlerin yer aldığı A'la Carte restoranları ve sağlıklı yaşam merkezi ile İranlı ve yabancı müşterilerini ağırlamaya başladı.

Otelin hemen yanı başındaki Laleh Park Alışveriş Merkezi’nde uluslararası markaların yanı sıra Türk markalarının da yer aldığı 126 mağaza bulunuyor.

'İRAN'A İLK GİREN YABANCI OTEL ZİNCİRİYİZ'

Otelin açılışına dair kısa bir açıklama yapan Burak Kaya, şunları söyledi:

''İran’a uygulanan uluslararası ambargonun ocak ayında kalkması ile gelişmeye başlayan ekonomik ilişkiler, İran’ın konaklama ve hizmet sektörüne olan ihtiyacını hızla arttırmakta. Biz Kaya Grubu olarak bu vizyon ile bu tesisi hizmete açmış bulunuyoruz. Bu ilk otelimizle beraber İran’a ilk giren yabancı zincir olma konumundayız. Yakın zamanda tesis sayımızı hızla arttırmayı planlıyoruz.  Başta dost ve kardeş İran halkı olmak üzere, tüm misafirlerimize uluslararası düzeyde hizmet vermek en büyük hedefimiz.''





Bu Haber 15.07.2016 - 09:47:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.