Involatus'un yeni partneri Jet2

Involatus'un yeni partneri Jet2
Almanya'da 10 yıldır hava yolu brokerı olarak faaliyet gösteren Involatus, Jet2 ile de anlaştı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Hava yolu brokeri (uçak şirketlerinden toplu koltuk alıp piyasaya dağıtma) Involatus, organizatörlerin daha iyi çalışmasını beraberinde getirecek yeni bir ürünü piyasaya sundu. Şirket, ''Felex'' (esnek) tarifeyle işin tüm taraflarına (hava yolu, acente, yolcu) daha fazla esneklik sağlayacak.

Korona sonrasında seyahatleri kolaylaştırmayı hedefliyor

İş modeli, pek çok hava yolu şirketinden hem ful charter hem de blok koltuk satın alarak bu kapasitelerin onların isimleriyle dağıtımı üzerine kurulu olan Involatus, hem rekabetçi tarifeleri hem de kolay iptal seçeneğiyle korona sonrasında seyahatleri kolaylaştırmayı hedefliyor.

Tur operatörlerine ve müşterilere esneklik

Involatus'un Uçuş Müdürü Marc Puiskens, ''Uçak şirketleriyle iş birliği içinde müşterileri gelecek yıl seyahatlerini maksimum esneklikte rezerve etmeleri için motive etmek istiyoruz. Bu da ancak yüksek iptal maliyetinden kaçınarak mümkün olabilirdi. Şimdi müşteriler seyahatten 14 gün önce rezervasyonlarını ücretesiz olarak iptal edebilecekler. Yeni tarifeyle birlikte, tur operatörleri de müşterilerine daha esnek rezervasyon seçenekleri ve iptal koşulları sunabilecek'' dedi.

Involatus'un sunduğu yeni ürünün temelinde, şirketin hava yolu partnerleriyle imzaladığı ve geçmişe kıyasla daha fazla esneklik sunan sözleşme bulunuyor. Involatus'un yeni tarifesine geçmek isteyen hava yollarının, şirket tarafından aktive edilmeleri ve yeni bireysel ödeme koşullarını kabul etmeleri gerekiyor.

Yeni partner Jet2

Öte taraftan Involatus, İngiliz hava yolu şirketi Jet2'yu da partnerleri arasına ekleyerek ağını güçlendirdi. Jet2, İngiltere'nin yanında Almanya'nın bazı havalimanlarından da Akdeniz'deki tatil noktalarına uçuyor. Involatus'un sahibi ve Genel Müdürü Erkan Türkoral, Türkiye'de ofisi bulunan şirketin uluslararası büyümeyi hedeflediğini belirtti. Türkoral, önümüzdeki dönemde farklı ülkelerde de merkez açacaklarını ifade etti.



Bu Haber 23.11.2020 - 08:51:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.