Involatus İsviçre pazarında faaliyete bşladı

Involatus İsviçre pazarında faaliyete bşladı

Almanya-Düsseldorf merkezli uçak brokerlik şirketi Involatus, İsviçre pazarına girdiğini açıkladı.


Almanya, Hollanda ve Avusturya başta olmak üzere Avrupa’nın birçok şehrinden Türkiye’ye charter uçuşları gerçekleştiren Involatus Carrier Consulting GmbH (ICC), İsviçre pazarına girdiğini açıkladı. Şirketin Antalya ve Adana'da da ofisleri bulunuyor.

İsviçre pazarına giren Involatus, bu pazardaki seyahat acentelerine CETS aracılığıyla koltuk satmaya başladı. Şimdiye kadar seyahat satışlarını tur operatörleri üzerinden ve kendisine ait internet sitesinden satan Involatus bundan böyle İsviçre’deki seyahat acenteleri artık ICC organizatör kodu ile CETS yoluyla bireysel yolculara ve bu yolcuların uçtuğu havaalanlarına erişebiliyor.

Involatus’un İsviçre’deki satış ve acentelik hizmetlerinden Brasser & Partners GmbH sorumlu olacağı belirtildi. Buna göre Involatus, hem tam kiralama kapasiteleri hem de uçuş şartlarına bağlı olarak tanınmış havayollarından münhasır dağıtım haklarını alacak ve bunları kendi adı altında bu ülkede pazarlayacak. Involatus, İsviçre'den Türkiye, Yunanistan, Mısır, Bulgaristan, Hırvatistan, Balear Adaları ve Kanarya Adaları da dahil olmak üzere, 2020 yaz sezonunda Zürih'ten 19 varış noktasına ve Basel'den 9 varış noktasına hizmet sunarak haftalık 4000'e kadar uçuşa çıkacak.



Bu Haber 21.11.2019 - 14:25:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.