Inventum Global, Rusya'daki acentelerini G. Amerika'ya götürecek

Inventum Global, Rusya'daki acentelerini G. Amerika'ya götürecek

Rusya pazarında işbirliği yaptığı MICE acentelerini her yıl gezi programlarıyla ödüllendiren Inventum Global, bu sene de Arjantin ve Brezilya gezisiyle, çıtayı yükseltti.



Inventum Global tarafından her yıl düzenlenen,“Inventum Global Prezantasyon”adlı teşvik gezisi bu yıl 11-17 Kasım 2018 tarihleri arasında Arjantin-Brezilya’da yapılacak.

Inventum Global her yıl Rusya MICE pazarının en iyilerini, Türkiye’den seçkin otellerin karar vericileriyle  birlikte, dünyanın farklı noktalarında bir araya getiriyor. İlki 2015 yılında Mauritius, ikincisi 2016 yılında Vietnam ve geçtiğimiz yıl da Tanzanya’ya düzenlenen Inventum Global prezantasyonlarının, 2018 rotası olarak Arjantin-Brezilya’yı belirlediklerini söyleyen, Inventum Global’in ortağı; Bünyat Özpak şunları söyledi:

’’Her yıl dünyanın farklı noktalarına düzenlediğimiz prezantasyonlarımızda amaç Rus acentelerimiz ve değerli otelci dostlarımızla bir arada keyifli günler geçirirken önümüzdeki yılın planlaması ve yeniliklerle ilgili bilgi/fikir alışverişinde bulunmak, geçtiğimiz yıldaki destekleri için partnerlerimize teşekkür edip, onlara kendilerini bir nebze de olsa özel ve önemli hissettirmek. Bu esnada da, keşifler yapmak ve sıcak dostluklar kurulmasına vesile olabilmek. Önceki yıllardaki gezilerimizde çok keyifli anlar, anılar biriktirdik. MICE acentelerimizin ve otelci dostlarımızın takvimlerine girmeyi başaran ve her yıl ilgi ve merakla bekledikleri bir organizasyon olan prezantasyonlarımızın bu yıl ki ayağını Arjantin-Brezilya olarak belirledik. Kasım ayında çok dolu bir programla hep birlikte Güney Amerika kıtasının en gözde iki destinasyonunu deneyimlemek için yola çıkıyoruz.’’

Program 11 Kasım 2018’de Buenos Aires ile başlayacak. Tangonun ülkesi Arjantin’in kültürel zenginlikleri ve eşsiz lezzetlerinin deneyimleneceği programda National Park ve Igiuazu Şelaleleri, Arjantin’in şarap bağları, Latin müzikleri ve muhteşem tango gösterileri yer alıyor. Özel lezzetlerin keşfedileceği  en şık restaurantlarında Arjantin’i yaşatacak her türlü detayın organize edildiği gezide katılımcıları benzersiz deneyimler bekliyor. Gezi,14 Kasım Brezilya Rio de Janeiro programıyla devam edecek.Konuklar, Chirist de Redeemer (Kurtarıcı İsa) heykeli, dünyaca ünlü Copacabana, Ipenema plajlarını keşfedip, karnavalı deneyimlerken, Sugar Loaf tepesinde gün batımı kokteyli gibi özel olarak hazırlanan programlarla, eşsiz atmosferi ile Brezilya’yı yemek, müzik ve dans ile deneyimleme fırsatı bulacaklar.



Bu Haber 22.09.2018 - 12:35:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.