Intourist Türk otellerle Rus acenteleri bir araya getirdi

Intourist Türk otellerle Rus acenteleri bir araya getirdi
BDT pazarının önemli oyuncularından Intourist’in en iyi satış yapan 500 acentenin katılımıyla organize ettiği ITF başarılı ve verimli bir şekilde son buldu.

Özel temalı partilerle renklendirilen organizasyonun en önemli bölümü, Akdeniz ve Ege bölgelerinden 30'dan fazla otelin katılımıyla düzenlenen Workshop oldu. 2021 yılının lider 80 acentesi başarı plaketini Intourist Outbound müdürü Ismail Bölükbaşı'nın elinden aldı. Son dönemde satış ofislerinin sayısını artıran Intourist, bu alanda da başarılı olan ekibe plaket verdi.

İsmail Bölükbaşı

Bölgenin kaliteli hizmet veren otelleri geleneksel hale gelen etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Katılımcıların etkinliğe ilişkin yorumları şöyle:

Yazıcı Grubun temsilcisi Artur Nerov: Intourist her zaman ana partnerlerimizden biri oldu. Birkaç defa bu etkinliklere katıldık ve geri dönüşü bizim için çok iyi oldu.

Bellis Deluxe Hotel Satış Direktörü Erdinç Metin: Pandemi sonrası bölgemizde turizmi canlandırmak ve acentelerin ilgisini yönlendirmek açısından bu gibi organizasyonlar çok önemli. Intourist ekibine teşekkür ederiz, çok güzel bir organizasyondu.

Barut Hotels Satış Müdürü Adem Suveren: Pandemiye rağmen başarılı bir sezondu. Bu sezonda Intourist ile güzel bir işbirliğimiz oldu, bunun daha da artacağını ümit ediyoruz.

Alva Donna Otelleri Satış ve Pazarlama Müdürü Mahmut Karabela: Zaten Intourist ile geçmişten gelen verimli bir işbirliğimiz vardı. Bu sene de aynı şekilde devam etti. Ama temennimiz bunun daha da artması yönünde.

Limak Hotels Temsilcisi Mehmet Atasoy: Intourist her zamanki gibi profesyonel bir çalışmayla beklentimizi fazlasıyla karşılayan bir organizasyon yaparak bizlerin 2022 yılına daha olumlu bakmamızı sağladı.

ATG Hotels Satış Müdürü İlhan Yalçın: En büyük partnerlerimizden Intourist’in gerçekleştirdiği bu muhteşem organizasyon ile 2021 yaz sezonuna en iyi acentelerimizle veda etmek bizi memnun etti. 2022 yılında Intourist ile daha büyük planlar yapıyoruz. Diğer tüm katılımcı oteller ve acenteler de bu gibi güzel temennilerde bulundular ve memnuniyetlerini bildirdiler.



Bu Haber 02.11.2021 - 21:03:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.