İnşaatında işçi ölen otelciden açıklama: Satıp gideceğim!

İnşaatında işçi ölen otelciden açıklama: Satıp gideceğim!
KKTC'deki otelinin inşaatında yaşanan iş kazasında bir işçinin ölmesi üzerine gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Ömer Gültekin, olayda bir sorumluluğu olmadığını ileri sürerek, 'satıp savıp gideceğim' diye açıklama yaptı.

KKTC'de Saray Otel ve Liman Otel Casino'nun sahibi olan ve Gönyeli bölgesinde üçüncü otelini inşa eden Ömer Gültekin, bir işçinin yüksekten düşerek hayatını kaybetmesi sonrası gözaltına alınmış, ancak sonrasında serbest bırakılmıştı.

Gözaltından çıktıktan sonra Star Kıbrıs'a konuşan Gültekin, “Burada iş adamına yapılan büyüt bir adaletsizliktir. Bu olayda işadamının kabahati ne? İnşaat için gerekli izinleri aldım. Gereken her türlü güvenlik önlemi alındı. Ancak böyle bir olayda bir iş kazası olduğunda yatırım yapan işadamının suçlu gösterilmesi büyük adaletsizliktir. Kıbrıs’ta neyim varsa satıp ayrılma kararı aldım. Ben bir işadamı olarak elimden geleni yapıyorum. Kıbrıs’a da çok sayıda yatırım yaptım. Böyle bir kazada hemen beni suçlu göstermeleri haksızlık. Bugün benim başıma gelen yarın başkasının da başına gelebilir. Merak ediyorum. Acaba burada iş adamına yönelik Kıbrıslı ve Türkiyeli gibi bir ayrımcılık da söz konusu olabilir mi? Bu soru aklıma takıldı. Ne varlığım varsa satıp KKTC’den çekeceğim.” dedi.



Bu Haber 27.02.2019 - 11:33:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.