İngiltere'ye uçuş yasağı getiren ülke sayısı hızla artıyor

İngiltere'ye uçuş yasağı getiren ülke sayısı hızla artıyor
Koronavirüsün mutasyonu uğramış bir versiyonunun hızla yayıldığı belirtilen İngiltere'ye dönük uçuş yasakları genişliyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere'de koronavirüsün mutasyona uğramış bir varyantının hızla yayıldığının açıklanmasının ardından, pek çok ülkeden İngiltere'ye dönük uçuş yasağı getirildi.

İlk etapta Hollanda, İtalya ve Avusturya ile başlayan uçuş yasaklarına, kısa süre içinde aralarında Türkiye'nin de yer aldığı çok sayıda ülke dahil oldu.

İngiltere'ye uçuş yasağı getirdiğini belirten ülkeler şöyle:

Hong Kong, Suudi Arabistan, Şili, Fas, El Salvador, Arjantin, Türkiye, İspanya, Almanya, Fransa, İrlanda, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, Avusturya, Litvanya, Portekiz, İtalya, Danimarka, Romanya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, İsviçre.



Bu Haber 21.12.2020 - 14:11:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • 2021 kaybolmasın acil önlem 21.12.2020 - 10:13

    2021 yılını kaybetmek istemiyor isek acil olarak. 1. Yurt dışı uçuşları kapatın 2. 100 kişiden fazla kapasiteli oteller tati köylerini kapatın, 100 altında sa maks kapasıtenın yuzde 50 si konaklayabilsin. 3. 1 02 2021 den itibaren uçuşlar serbestleşsin. 4. Otellere verilen ayrıcalıklar yüzünden şuan bu durumdayız? 4. Turizm ci sadece otelci operator degıldır. Acente degıldır. Tasımacısı transfercısı araç kiralama firmaları vardır. Nerede bu sektorlere destek? Bir dünya firma battı kapandı nerede kredi desteği... 500 bin tl ye kadar olan krediler en az 12 ay ana para odemesız 36 esıt taksıtle odenmelı.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.