İngiltere'den tatiller için 30 Haziran kararı

İngiltere'den tatiller için 30 Haziran kararı
İngiltere'de yürürlüğe girecek yeni koronavirüs kuralları çerçevesinde, geçerli bir mazereti olmaksızın yurt dışına seyahat edenlere 5 bin pound para cezası verilecek ancak düzenleme bununla sınırlı değil...

TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere'de yurt dışı seyahatlerine ilişkin süreçle ilgili hem soru işaretleri artıyor, hem de süreç karmaşıklaşıyor.

Johnson yol haritası açıklamıştı ama...

Daha önce kapanmadan çıkış için yol haritası açıklayan Başbakan Boris Johnson, uluslararası seyahatlerin ne zaman başlayabileceğine, oluşturulan 'Küresel Seyahat Çalışma Grubu'nun 12 Nisan'da açıklayacağı rapora göre karar vereceklerini belirtmiş, bu tarihin ise 17 Mayıs'tan önce olmayacağını ifade etmişti.

Zorunlu olmayan seyahatler 30 Haziran’a kadar yasak

İngiliz medyasında yer alan yeni haberlere göre, hükümetin kısıtlamaların süreceği döneme ilişkin hazırladığı düzenleme 29 Mart'ta devreye giriyor.

Uluslararası seyahatlerin hali hazırda illegal olduğu İngiltere'de, yeni düzenlemeye göre zorunlu olmayan seyahatler 30 Haziran'a kadar yasak olacak. Düzenlemede, ''Makul bir gerekçe olmaksızın hiç kimse İngiltere'den yurt dışında başka bir noktaya seyahat edemez. Bu kuralı çiğneyen herkes 5 bin pound para cezasına çarptırılabilir.'' denildi.



Bu Haber 23.03.2021 - 11:31:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • NE OLMASINI BEKLİYORUZ 24.03.2021 - 11:45

    SAYIN YAZARLAR OKURLAR NE OLMASINI BEKLİYORUZ! KENDİ VATANDAŞINI RİSKE ATMAMAK İÇİN YURT DIŞINA GİDEMEZSİN GİDERSEN 5 BİN POUND CEZA ODERSIN DIYOR. BIZ ISE INGILTERE DEN GELECEKLERE ASI TEST ISTEMIYORUZ DIYORUZ. ARAMIZDAKI FARK BU ISTE! ALMANYA HUKUMETI 1.5 TRILYON EURO PARA DAGITMIS NAKDI VEYA KREDI TESVIK ADI ALTINDA PANDEMIDE ULKE VATANDASINA. SIRKETLAR BATMASIN DIYE MILYARLARCA EURO DAGITMIS BASKA ULKEDEN GELIP MARKALARINI SATIN ALMASINLAR DIYE. BIZDE ISE KIRALARA DESTEK DAHI OLUNMADI! KOSULSUZ SARTSIZ 2020 YILINDA 30 GUN HAYATI DURDURMUS OLSAYDIK SUAN MILYONLARIMIZ AC VE ISSIZ OLMAZDI!

  • sukru ibrahim 23.03.2021 - 01:34

    UK de bulunan Tur Operatörleri ile konuştuk. Bu habere ilişkin resmi olarak yapılmış bir açıklama bulunmamakta.

  • Hasan Dirik 23.03.2021 - 12:19

    Evet sevgili Turizm profesörleri gene yanıltınız . Çok erken öttünüz . Tabiki bu arada EB leri iptal eden , UK fiyatlarını yükselten otelcilerimiz . 2021 sezonu 2020 sen %20 daha iyi olur hepsi bu maalesef . Hepimize sabırlar dilerim

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.