İngiltere'de normalleşme adımları

İngiltere'de normalleşme adımları
Covid salgınını en ağır yaşayan ülkelerden İngiltere'de normalleşme adımları hızlanıyor. Normalleşme çerçevesinde, seyahat acenteleri de yeniden kapılarını açabilecek.

TurizmGüncel – Dış Haberler

İngiltere, 15 Haziran'dan itibaren, 'hayati' olmayan mağazaların da açılmasına izin verecek. Bu çerçevede, İngiltere'deki seyahat acentelerinin de kapılarını yeniden açacağı belirtildi.

Hükümetin günlük koronavirüs brifinginde açıklamalar yapan Başbakan Boris Johson, mağaza ve dükkanların tamamının açılmasıyla ilgili hükümet kararının uygulanmasının, koronavirüsle mücadelede elde edilecek başarıya bağlı olduğunu da altını çizdi.

Peakende sektörünün faaliyetlerinin sürdürebilmesi gerekli kuralların yer aldığı kuralları yakında açıklayacaklarını belirten Boris Johnson, faaliyet sırasında hijyene ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerektiğini uyarısında bulundu. Johnson, ''Şimdi dükkanlar, hazırladığımız kuralları uygulamak için yeterince zamana sahipleri. Hangi adımları atmaları gerektiği konusunda şüpheleri kalmayacak. İnsanalar, sosyal mesafe kurallarına uydukları taktirde özgürce alıveriş yapabileceklerini bilmemiler.'' diye konuştu.



Bu Haber 26.05.2020 - 11:40:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.