İngiltere'de her şey dahil tatil aramaları zirveye ulaştı, ancak...

İngiltere'de her şey dahil tatil aramaları zirveye ulaştı, ancak...

Brexit endişelerine rağmen İngiltere'de her şey dahil tatil aramaları zirveye ulaştı ancak İngilizler, önce fiyata bakıyor...


TurizmGüncel - Dış Haberler

İngiltere'de her şey dahil tatil aramaları aileler arasında yüzde 28, çiftler arasında ise yüzde 13 artış gösterdi. Söz konusu ilgi, İngiliz para birimindeki dalgalanma ve Brexit endişelerine rağmen gerçekleşti.

TravelSupermarket'in yaptığı araştırmaya göre, sadece oda, oda-kahvaltı veya yarım pansiyon tatillerine ilgi azalırken, her şey dahil tatile ilgi artıyor.İngiltere'de tatil aramaları yapan ailelerin yüzde 55'i 7 günlük her şey dahil fiyatlarını araştırırken, onu yüzde 14'le kendi yemeğini kendi pişireceği tatil seçeneklerini arayanlar oluşturdu.

Çiftler arasında her şey dahil tatil fiyatlarını araştıranların oranı ise yüzde 36 oldu. Çiftlerin yüzde 24'ü ise 'sadece oda' şeklindeki tatil fiyatlarını araştırdı.

‘’Her şey dahil, modern ve sorunsuz bir seçenek haline geldi’’

Ingilizlerin yılın bu döneminde yoğun olarak tatil araştırması ve rezervasyon yaptığını belirten TravelSupermarket'in seyahat yorumcusu Emma Coulthurst, ''Ancak belli bir bütçe içinde kalmak onlar için çok önemli. Turistin bu tutumunda, birkaç yıldır dalgalı seyreden pound ve Brexit endişeleri temel rol oynuyor. Pound geçtiğimiz dönemde euro karşısında değer kazandı ancak tatilciler, tatilin onlara ne kadara mal olacağını bilmek istiyor. Her şey dahil tatil, modern ve sorunsuz bir seçenek haline geldi. Çünkü insanlar nerede yemek yiyeceğini ve tatile ne kadar harcayacağını biliyor.'' diye konuştu.



Bu Haber 13.01.2020 - 10:13:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.