İngiltere Türkiye'yi karantina listesine aldı

İngiltere Türkiye'yi karantina listesine aldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarının ardından İngiltere Türkiye'yi karantina listesine aldı..


TurizmGüncel - Dış Haberler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dünkü açıklamasının ardından İngiltere'nin Türkiye ve Polonya'yı karantina listesine aldığı açıklandı. İngiltere Dışişleri Bakanı Grant Shapps, Türkiye ve Polonya'dan İngiltere'ye gidenlerin bundan böyle karantinaya girmek zorunda olduğunu açıkladı. Shapps, kararın cumartesi sabah 04.00'dan itibaren yürürlüğe gireceğini açıkladı. 

Polonya'da vaka oranının yüzde 3,8'den 5,9'a yükseldiğini kaydeden Grant Shapps, Türkiye ile ilgili olarak ise, ''Türkiye'yi de seyahat koridorundan çıkarıyoruz. Türk Sağlık Bakanı, Covid-19 vakalarının sayısını WHO ve ECDC gibi uluslararası kurumlardan farklı tanımlıyor. Bu nedenle Türkiye'yi de riskli ülkeler kategorisine ekliyoruz.'' dedi.

Basına açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, PCR testi pozitif çıkan ancak semptom göstermeyenleri açıklanan vaka sayılarına eklemediklerini duyurmuştu.

C3984637-5ED3-4919-AE37-6CF8FFF9B45E



Bu Haber 01.10.2020 - 19:58:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Alkan Akbaş 04.10.2020 - 12:31

    60 tl gelen su faturamiz 250 liranin üstünde geldi karantinadan dolayı faturaları hep biz ödüyoruz ama paramız zaten yokduki. Rabbim tuale yardımcımız olsun. Onlar bir birlerini iyi tutuyorlar bizlerde sefalete dogru gidiyoruz Allah hayirlisini versin. Ve arkadaşlar hiç birşey olmaz merak etmeyin rızkı veren Allah. Ama çalan çırpan insan Kacak eletdirik kullananlar kacak su kullananlar da cehemnem ehli inşallah

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.